Je hebt twee vuurstenen nodig om vuur te maken

De warmte van de vlammen maakt een oer-verlangen in ons wakker om bij elkaar te komen, niet alleen om lekker warm te worden maar ook om te ontspannen.

Het nieuwe buiten koken

Door samen met familie en vrienden een maaltijd te bereiden op de OFYR, creëer je een moment om tijd met je geliefden door te brengen en tot echte gesprekken te komen. Je hoeft niet langer alleen de barbecue te bedienen, jouw gasten kunnen gezellig meehelpen.

En je kunt nu bijna alles bereiden wat je wilt, van vlees tot vis en knapperige verse groenten. Of je nu een professionele chef-kok bent, een restaurant of hotel hebt of een ruime tuin of een balkon hebt, bij ons zit je helemaal goed. Met ons uitgebreide productassortiment geniet je niet alleen van heerlijk koken, maar van een volledig buitenkookconcept.

Ontdek het nieuwe Tafelgrillen met de OFYR Tabl'O

Geniet van prachtige, zorgeloze avonden met de stijlvolle OFYR TABL'O tafel-grill.
Samen met je geliefde(n), familie of vrienden aan tafel? een fantastische maaltijd bereiden is heel eenvoudig met deze mooie kookeenheid.

Ga buiten aan de slag met kokosbriketten en snuif de verrukkelijke geuren op van groente-, vlees- of visgerechten. Om van te watertanden...

De OFYR TABL'O is een tafel-grill geschikt voor 2 tot 6 personen
De stijlvolle grill heeft een diameter van 40 cm en ligt op een hitte-resistent bord. De TABL'O werkt op kokos briketten.  Deze briketten blijven lang heet voor extra lang tafelplezier. Er wordt een fire-starter bijgeleverd om de briketten makkelijk aan te krijgen. De TABL'O zit verpakt in een makkelijke meeneem en opberg verpakking. Je kan de TABL'O hierdoor ook makkelijk meenemen op vakantie.

OFYR Quick starter
Een van de grote voordelen van de OFYR TABL'O is dat deze snel op temperatuur is.Gebruik de dubbelwandige OFYR Quick Starter die wordt meegeleverd bij aanschaf van OFYR TABL’O en je kunt binnen 15 minuten aan de slag.
Meer tijd om heel veel lekkers te bereiden!

OFYR Coconut Briquettes
De kokosbriketten van OFYR zijn ideaal voor TABL'O. Deze bijzonder efficiënte briketten geven veel hitte af, branden lang (2-3 uur) en zorgen voor minder rookontwikkeling, stankoverlast en afval. Ze zijn compact en 100% duurzaam, gemaakt van het restafval van kokosnoten. In combinatie met de OFYR Quick Starter is TABL’O in een mum van tijd klaar voor gebruik.

OFYR TABL'O Handy Tool
OFYR TABL'O is bovendien uitgerust met The Tool, waarmee de luchtcirculatie kan worden geregeld. De ventilatieopeningen kunnen worden geopend of gesloten door aan de binnenste container te draaien. Zo kan de warmte volledig naar wens worden aangepast.The Tool kan daarnaast worden gebruikt om de kookplaat te verplaatsen. Dat is pas een handig hulpmiddel!

OFYR Tablo hetvuurlab