Exclusieve STEEL Barbecues

De krachtige en duurzame barbecues van STEEL

STEEL OUTDOOR

De high-end en high-power barbecue's van STEEL zijn uniek in zijn soort. STEEL gebruikt voor het vervaardigen van het complete outdoor programma, roestvrijstaal op basis van een titanium legering. Hierdoor kunnen de barbecues 365 dagen per jaar onafgedekt in weer en wind buiten verblijven.

De GREEN serie is er in een 70 en de extra brede 90 variant, voorzien van teak houten plateau's voor extra werkruimte en is bijzonder strak vormgegeven. De GREEN 70 heeft per brander 7,1kW vermogen en totaal dus 21,3kW vermogen. Bij de 90 versie is dit maar liefst 28,4kW! Een dergelijk vermogen is bij grillen essentieel!

SWING barbecues van STEEL verkrijgbaar in 70 en 90cm breed, kenmerken zich door de traditionele vormgeving en zijn voorzien van drie of vier krachtigen branders van 7,1kW per stuk en hebben bovendien aan hebben een exytra brander aan de rechter zijde. SWING barbecues van STEEL hebben dubbelwandige afdekkleppen en zijn voorzien van een uiterst nauwkeurige thermometer. Dit zorgt voor de controle van constante themperatuur, welke bij slow-cooking vereist is.

Indien je, je eigen traditionele buiten keuken van hout en/of steen wenst te vervaardigen, heeft STEEL oerdegelijke barbecue tops en dubbelwandige afdekkpleppen beschikbaar. Genaamd SWING TOPS in de afmetingen 70 en 90cm breed.

Indien je een meer industriele look wenst en je op zoek bent naar een complete buitenkeuken, heeft STEEL het MODULAR outdoor programma ontwikkeld. Hiermee maak je met roestvrijstalen modules van 70, 90, en 120cm breed, je complete outdoor kitchen. Het MODULAR programma omvat; barbecues, werktafels, spoeltafels en buitenkoeling.

Made by STEEL, 100% Italiaans en voorzien van 5 jaar garantie!

 

Meer informatie

Voor meer informatie over de Steel BBQ, kunt u de website bezoeken van STEEL.