Partner

Zeno Products

Zeno Products ontwerpt, produceert en verkoopt buitenhaarden, houtopslagen en maatwerk tuinproducten via een dealernetwerk. Eigen producten en agenturen.

Bedrijfsoverzicht Zeno Products

Buitenkeuken Zeno kichten mobile BGE

De Zeno Kitchen Mobile BGE is een van de 4 modules om een perfecte mobiele buitenkeuken samen te stellen.

Of u nu kiest voor bakken, braden, slow cooking of pizza's bakken met de Zeno Kitchen Mobile modules kunt u dat allemaal realiseren. De Zeno Buitenkeukens zijn allemaal gemaakt van het bekende Corten-A staal wat een enorm duurzaam is. De afmeting van elke module bedraagt 1200x800mm. Het werkhoogte voor de Zeno Kitchen Mobile Tepan, en Freeze is 94cm. Dat is tevens de werkhoogte voor de Big Green Egg. De standaard modules hebben geen afdekking van de Cortenstalen werkbladen. Naar keuze kan worden gekozen voor , keramische toplaag van 6mm in betonkleur of antraciet, of voor een RVS top van 2mm dikte. Eenvoudiger is de werkplek te voorzien van een houten snijplank.

De Zeno Kitchen Mobile BGE
is speciaal ontworpen om een keramisch kooktoestel zoals de Big Green Egg in te kunnen plaatsen. Het ideale kooktoestel om o.a. slow cooking mogelijk te maken. Heeft u geen Big Green Egg geen nood ook een andere Kamado (Aziatisch voor kleioven) kan in de uitsparing geplaatst worden. Heeft u een tafelmodel Grill of kookplat? Dan is wellicht de Zeno Kitchen Mobile Workstation een optie. Deze heeft geen uitsparing waardoor u een extra groot werkblad heeft.

Meer lezen over
'Buitenkeuken Zeno kichten mobile BGE'?

meer van deze professional

Houtopslag Zeno Sidetable

De Zeno Sidetable is een uit Cortenstaal gemaakte houto...

Zeno Barro buitenhaard

De Zeno Barro is een buitenhaard met een vuurmond van 9...

Zeno bag houttas

De Zeno bag houttas wordt vervaardigd van 500 grs. canv...

Toon alle 43 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.