Houtopslag Zeno garden divider 100mm

De Zeno Garden Divider 100 mm is een uit Cor-ten A staal (Cortenstaal) gemaakte houtopslag die in elke gewenste maat geleverd kan worden.

De 100 mm betreft de standaard zetting van de rand en wordt vaker geadviseerd bij grotere maten. Vaak wordt de Zeno Garden Divider gebruikt als tuinafscheiding of windbescherming. Cortenstaal is een staal wat door de roestvorming een beschermende laag krijgt. Daarna stopt het roestproces en krijgt het metaal zijn karakteristieke oranje- tot aubergine bruine kleur.

Wind en zichtbescherming:
Als accessoire levert Zeno een venster van Cortenstaal waardoor er een bepaalde spanning kan worden opgeroepen. Het venster is zowel horizontaal als verticaal te plaatsen. De Zeno Garden Divider is uitermate geschikt om een stuk van de tuin of terras af te schermen. Bijvoorbeeld als zichtbescherming voor de Jacuzzi en Sauna. Het benodigde hout kan ook geleverd worden en indien gewenst gestapeld.

Houtopslag:
Uiteraard is de Garden Divider ook te gebruiken als houtopslag. Uit de praktijk blijkt vaak dat ieder zo zijn wensen heeft mbt de maatvoering. Ook wat betreft de diepte van de houtopslag. Of welke uitstraling moet er overblijven als de houtvoorraad slinkt? Allemaal vraagstukken die we wel eens aan de hand hebben gehad en voor u kunnen oplossen.

Constructies:
Doordat de Garden Dividers op maat worden gemaakt kunnen ze ook onderdeel uitmaken van draagconstructies en/of dienen als wanden in gebouwen en veranda's.

Kleur: Onbehandeld Cor-ten A staal is oranjebruin tot aubergine. Tevens kan de Zeno Garden Divider in elke gewenste Ral kleur geleverd worden.
Maten: Er zijn enkele standaarddieptes van 380, 420 en 580 mm. De breedte en hoogte worden altijd in overleg bepaalt.

Meer informatie

Bezoek voor meer informatie onze website: www.zenoproducts.nl