Zeno verticaal tuinieren

Zeno Green Wall/Divider

Genieten van prachtig groen

De Zeno Green Divider (dubbelzijdige planten rij 420mm diep) is een, uit Cor-ten A staal (Cortenstaal) gemaakt, verticaal tuinieren - en plantsysteem die in elke gewenste maat geleverd kan worden. Samen met een al wereldwijd verkocht PE planten tray-systeem met individuele plant irrigatie behoort het probleem van uitdroging, te weinig substraat en het moeilijk vervangen van planten tot het verleden. De Zeno Green Divider kan eventueel dienen als tuinafscheiding, tuin aankleding of windbescherming, net zoals de Zeno Garden Divider. 

Een goed alternatief kan zijn de Zeno Green Wall als u maar 1 zijde wilt beplanten. Zo is de combinatie van 2 beproefde concepten een ideale oplossing voor verticaal tuinieren.

Binnen of buiten:
De Zeno Garden Divider wordt op maat gemaakt uit Cor-Ten A staal (Cortsenstaal). Cortenstaal is een staal wat door de roestvorming een beschermende laag krijgt. Daarna stopt het roestproces en krijgt het metaal zijn karakteristieke oranje- tot aubergine bruine kleur. De Zeno Green Divider is zowel in- als outdoor toe te passen. We adviseren u graag.

Verticaal tuinieren, kruidentuin of verticale moestuin door plant tray-systeem:
Het plantsysteem bestaat uit een aantal kunststof bakken (640x190mm BXH) die perfect op elkaar passen, waardoor deze gemakkelijk gestapeld en gekoppeld kunnen worden. Het beschikbare irrigatie systeem zorgt ervoor dat u het gehele jaar kunt genieten van prachtig groen zonder dat u daar een zorg aan heeft.

Duurzaam:
Naast de prachtige uitstraling, heeft de Zeno Green Divider voornamelijk een duurzaam karakter. Planten hebben de kracht lucht te kunnen filteren, CO2 te verminderen en zuurstof te ontwikkelen. Hierdoor draagt dit systeem bij aan een betere duurzame wereld. De Zeno Green Divider is een prachtige toevoeging aan uw terras, de muur of in uw tuin en kan tevens dienen om een stuk van de tuin of terras af te schermen. Bijvoorbeeld als zichtbescherming voor de Jacuzzi en Sauna. De Zeno Green Wall (eenzijdig) is meer geschikt om kleur en beleving toe te voegen aan kleine oppervlaktes en bijv. balkons. Zo krijg je echt een mini garden.

Houtopslag:
Het zal niet altijd mogelijk zijn om met de standaard maten van de PE planttrays een bepaald vlak te vullen. Door een combinatietoepassing van de Zeno Garden Divider en Zeno Green Divider is dit mogelijk te maken. Zo heeft u naast een mooie, ook een functionele aankleding heeft. Uit de praktijk blijkt vaak dat ieder zo zijn wensen heeft mbt de maatvoering. Ook wat betreft de diepte van de omlijsting. Of welke uitstraling moet er overblijven als de houtvoorraad slinkt? Allemaal vraagstukken die we wel eens aan de hand hebben gehad en voor u kunnen oplossen.

Constructies:
Doordat de Green Dividers op maat worden gemaakt kunnen ze ook onderdeel uitmaken van draagconstructies en/of dienen als wanden in gebouwen en veranda's.

Kleur:
Onbehandeld Cor-ten A staal is oranjebruin tot aubergine. Tevens kan de Zeno Green Divider in elke gewenste Ral kleur geleverd worden.

Maten:
De Zeno Green Divider is standaard 420mm diep. De breedte en hoogte is aan te passen aan de wensen van de klant. Bij het gebruik van de houtopslag als stookhout is de diepte natuurlijk aan te passen.

Vraag naar de mogelijkheden.

Meer informatie

Bezoek voor meer informatie onze website: www.zenoproducts.nl