Foto: Moon Birdy Hulsta

Zo zien onze tuinen en terrassen eruit in 2018

Tuingenot, het hele jaar door » Foodieproof outdooraccessoires » Onthaasten in je garden house » Technische snufjes voor buiten

Het jaar rond genieten van je tuin of terras 

Buiteninterieurs laten je toe om 365 dagen lang van je tuin of terras te genieten. Deze producten doen met hun kwaliteit en design de grenzen tussen indoor en outdoor helemaal vervagen.

Moon Birdy van hülsta tovert je donkere tuin om tot een gezellige buitenplek met een grappig accent. De sfeervolle buitenlamp in de vorm van een vogel brengt niet alleen licht in de duisternis, je kunt er ook op zitten. Het ontwerp is uitgerust met een warmwitte, energiezuinige ledlamp. Daarnaast kun je opteren voor een RGB-ledlamp, waarbij je met de afstandsbediening kiest voor rood, groen, blauw of gewoon wit licht. Moon Birdy kan uiteraard ook binnen zijn licht laten schijnen.

Een alledaags object en tegelijk een échte diva, deze gieter van Alessi.

 

Foodieproof outdooraccessoires 

Wie hip wil zijn, ontvangt zijn vrienden niet meer rond het kookeiland binnen, maar rond de buitenkeuken, barbecue of vuurkorf.

Niet elk gerecht op een houtskool-barbecue moet low & slow bereid worden. De nieuwste Barbecook werd Adam gedoopt en hij heeft het allemaal: de looks, de features én bovenal: een Europese identiteit. Het toestel is bovendien eenvoudig te verplaatsen, heeft stevige poten en beschikt over een instelbaar rooster en een regelbare luchttoevoer zodat je altijd de controle over het vuur bewaart.

 

Met de vuurschalen en vuurkorven van Barbecook kom je het hele jaar door met vrienden of familie samen rond een vuur. Tijdens frisse lenteavonden warm je je op aan de vurige gloed van Barbecooks nieuwste, Jura.

 

 

Reacties