Foto: deceuninck-terras-majesticLrs

Nieuwe terrasplank Majestic van Deceuninck

Elegant, duurzaam, slipvast, rotvast én vlekbestendig

De nieuwe Deceuninck Majestic-terrasplank combineert natuur en technologie en is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de allerhoogste eisen op het vlak van esthetiek, comfort en kwaliteit. De gloednieuwe Deceuninck Majestic-terrasplank onderscheidt zich door een uiterst elegant oppervlak met aan de ene zijde een authentiek houtnerfstructuur en aan de andere zijde een fijn gegroefd houtaspect. Bijzonder aan de Deceuninck Majestic-terrasplank is ook dat de kern in de kunststof- houtcomposiet Twinson omhuld is met een kunststof mantel. Hierdoor is de nieuwe terrasplank niet alleen slipvast, splinter- en rotvrij en makkelijk te reinigen, de Majestic-plank is bovenal vlekbestendig.

Authentieke houtlook

De terrasplank Majestic van Deceuninck bestaat uit een kern van Twinson, een PEFC-gecertificeerd houtcomposiet. Twinson combineert alle voordelen van kunststof (slipvastheid, splinter- en rotvrijheid, onderhoudsgemak, uv-bestendigheid…) terwijl het er uitziet als 100% puur hout. De milieuvriendelijke terrasplanken zijn aan het einde van hun levensduur bovendien voor 100% recyclebaar en het duurzame materiaal kan zonder kwaliteitsverlies opnieuw worden gebruikt. De Majestic-terrasplanken zijn beschikbaar in de kleuren steengrijs, klei, asgrijze eik en iriserende eik waardoor zij in elk type architectuur of landschap tot hun recht komen. De uitvoeringen in eik hebben nog een extra bijzonderheid: aan beide zijden beschikken zij over een vlamtekening die van plank tot plank varieert, waardoor iedere terrasplank uniek is. Omdat de plank aan beide zijden kan worden toegepast, kan telkens worden gekozen uit twee typen structuur.
Aan de ene kant vertoont de plank een fijn gegroefd hout, aan de andere kant de structuur van natuurlijke houtnerven.

Uitermate vlekbestendig

Deceuninck Majestic is een robuuste, massieve terrasplank met een hoge weerstand. De plank onderscheidt zich vooral door het feit dat de kern van Twinson omhuld wordt door een kunststof mantel. Deze omhullende mantel in kunststof zorgt niet alleen voor een splijt- en slipvrij terras, zelfs in natte omstandigheden, het is ook uitermate vlekbestendig en dus heel makkelijk schoon te houden. Dit maakt dat de nieuwe Majestic terrasplank van Deceuninck de ideale keuze is voor tuinterrassen die dag in dag uit intensief gebruikt worden zoals gewone of overdekte tuinterrassen, maar ook balkons of wintertuinen.

Technische gegevens

De Deceuninck Majestic-terrasplank is 4 meter lang, 140 mm breed en 20 mm dik. Voor de onderstructuur kan worden gekozen uit diverse vormvaste alu-liggers. Het unieke click-and- slidesysteem en de gepatenteerde montageclips staan garant voor een compleet onzichtbare bevestiging. De specifiek ontwikkelde afwerkingsprofielen zorgen voor een perfecte afwerking, tot in het kleinste detail.

Meer informatie: Deceuninck.nl

Reacties