Foto: 2018-03/Nibo-Stone-_-Titane.jpg

Nibo Stone organiseert van 5 tot en met 10 maart een Outdoor Event in Venlo en Vianen

Bij de meeste mensen begint het al te kriebelen om hun tuin eens goed onder handen te nemen om deze klaar te maken voor de lente

                                                                                       

Misschien overweegt u daarbij een nieuw terras? Dan is het goed om tussen 5 en 10 maart een plek in uw agenda te reserveren. Want dan organiseert Nibo Stone een Outdoor Event met een ruim assortiment terrastegels die dan worden verkocht tegen aantrekkelijke kortingen.

Ruim assortiment terrastegels

Of u nu kiest voor een natuurstenen terras of voor keramische buitentegels, let erop dat u tegels kiest die geschikt zijn voor buiten. Ze moeten dik genoeg zijn (2 cm) en natuurlijk vorstbestendig. Daarnaast wilt u uiteraard een terrastegel die past bij uw smaak. Bent u op zoek naar tijdloze natuursteen tegels of trendy keramische tegels met een houtlook? Bij Nibo Stone heeft u een ruime keuze.

Speciaal voor het Outdoor Event hebben we onze collectie keramische tegels uitgebreid met 7 trendy soorten, waaronder betonlook terrastegels en tuintegels met een houtlook. Deze 7 soorten worden tijdens het Event verkocht voor een introductieprijs van slechts € 29,50*.

Extra laag geprijsd

Wanneer u tijdens het Event terrastegels koopt uit de collectie van Nibo Stone, dan bent u voordelig uit. Alle terrastegels uit de collectie worden namelijk verkocht met maar liefst 20% korting!*

Gratis advies door erkende tegelzetter en hovenier op 10 maart

Wilt u de terrastegels zelf leggen? Lees dan hier ons handig stappenplan voor het leggen van terrastegels. Twijfelt u nog of u de terrastegels zelf wilt leggen of dat u dit over wilt laten aan een vakman? Kom dan op 10 maart naar onze vestiging in Vianen, waar een van onze leggers aanwezig zal zijn. In Venlo zal op die dag een hovenier ter plaatse zijn. Zij kunnen u alles uitleggen over de voor- en nadelen van het zelf plaatsen of uitbesteden van het aanleggen van uw nieuwe terras.

Graag zien we u terug tussen 5 – 10 maart in Venlo of Vianen. Voor de openingstijden en een routebeschrijving, kijk hier.

Reacties