Foto: /262284.jpeg

Composiet terrasdelen van Hillhout voor een stijlvol en onderhoudsvrij terras

Met de composiet terrasdelen van Hillhout is het nu mogelijk om eenvoudig een modern én onderhoudsvrij terras te maken.

Met de composiet terrasdelen van Hillhout is het nu mogelijk om eenvoudig een modern én onderhoudsvrij terras te maken.

De terrasdelen van Hillhout zijn gemaakt van natuurlijke vezels en polymeren en zijn daardoor splintervrij én optimaal bestand tegen water en vocht. Dit maakt ze bij uitstek geschikt als vlonder langs zwembad, jacuzzi of vijver.

 

Met aansprekende kleuren als Bamboo Brown, Sparkling Grey en Stylish Black krijgen de terrasdelen een natuurlijke en eigentijdse look. Daarnaast kan de consument zelf kiezen voor een grof of een fijn profiel, aangezien de composiet terrasdelen twee verschillende zijden hebben. Door hun specifieke eigenschappen zijn de terrasdelen duurzaam, ook bij grondcontact. Ze rotten, splijten en scheuren niet en dat is goed nieuws voor bijvoorbeeld blote voeten bij het zwembad.

Onderhoudsvriendelijk

De terrasdelen zijn onderhoudsvriendelijk, dus is het niet nodig om het terras bijvoorbeeld twee keer per jaar te oliën. Normaal onderhouden terrasdelen behouden een blijvend stroef oppervlak. De delen zijn ook eenvoudig te reinigen. Hillhout composiet terrasdelen zijn gemakkelijk en snel te monteren, dankzij de speciale clips, waardoor schroeven onzichtbaar zijn. Dit geeft elk terras of veranda een stijlvolle, authentieke uitstraling.

De composiet terrasdelen van Hillhout zijn te koop en te zien bij nagenoeg alle Hillhout-dealers (voor adressen zie www.hillhout.com).

Publicatiedatum: 8 maart 2011

Reacties