High-end designs van Ceramaxx

Terrastegels vormen de basis van de hele tuin of oprit. Ze zijn bepalend voor de sfeer en de hele uitstraling van je tuin en woning.

26 Mei 2021

Op zoek naar een echt onderhoudsvriendelijke tegel met een echt woweffect? Kijk dan eens naar de collectie Ceramaxx-tegels. Een ongeëvenaard harde keramische tegel met een natuurgetrouwe look.

Naast de duurzaamheid en het gebruiksgemak waarin onze Ceramaxx-tegels uitblinken zijn de designs zeer bijzonder. In samenwerking met gerenommeerde designstudio’s is een hoogwaardige collectie samengesteld. Hierbij is rekening gehouden met wat leeft in de markt. Daarbij gaat onze voorkeur uit naar designs geïnspireerd op natuursteen. Door de tegenwoordig gebruikte technieken is de stijl van de tegels haast niet te onderscheiden van die van de originele producten. In de collectie van Ceramaxx komen alle stijlgroepen aan bod.

Of je nu van landelijk, modern of minimalistisch houdt: Ceramaxx heeft het allemaal!

Ceramaxx Amazonia Walnut

Ga je voor een warme sfeer in de tuin? Kijk dan eens naar onze Ceramaxx Amazonia Walnut-tegel. Een houten vloer met de voordelen van keramiek. Onze Amazonia is niet van echt te onderscheiden en biedt de tijdloze charme van een echte houten vloer. Omring je met een natuurlijke uitstraling en geniet van deze tijdloze en makkelijk te combineren tegel.

De Ceramaxx Amazonia-tegels zijn ook verkrijgbaar in de kleuren natural en ash.

Ceramaxx Ardeche Carbon

De Ceramaxx Ardeche Carbon past perfect bij de moderne woningen van tegenwoordig. De subtiele beadering van deze tegel zorgt voor karakter en een luxueus effect. Wil je in de tuin gaan voor een modern en strak effect? Dan is de Ceramaxx Ardeche Carbon dé tegel voor jou! Zeker met een groot formaat (zoals 90 x 90) creëer je met deze tegel een echt woweffect.

De Ceramaxx Ardeche-tegels zijn ook verkrijgbaar in de kleuren coffee en grey.

Ceramaxx Metalica Platinum

De industriële look heeft ook zijn weg naar buiten gevonden. Met de Ceramaxx Metalica Platinum geef je je tuin meteen een stoere en eigentijdse uitstraling. Door de kleine glimmers en robuuste kleuren zijn deze metallic look-tegels echte eyecatchers.

De Ceramaxx Metalica-tegels zijn ook verkrijgbaar in de kleuren carbon, corten, corten brown en copper oxido

Met de tegels van Ceramaxx haal je een tijdloze en onderhoudsvriendelijke tegel in huis. Het is een product dat in veel opzichten zo veel zekerheid biedt dat je echt zonder zorgen héél lang kunt genieten van je terras of oprit. Lees meer over de voordelen van Ceramaxx of bekijk de hele collectie.

Reacties