Alles voor je tuin en huisdier bij Almeerplant

Een tuincentrum is een plek waar je alles vindt voor huis en tuin. Een pas verbouwde tuin is zo ingericht met de planten, bloemen en bomen die je in het aan

Een tuincentrum is een plek waar je alles vindt voor huis en tuin. Een pas verbouwde tuin is zo ingericht met de planten, bloemen en bomen die je in het aanbod van Almeerplant aantreft. Van klimop tot een olijfboom: in Almere vind je alles om jouw tuin compleet te maken! Maar ook je huisdieren hoeven geen gebrek te lijden wanneer je een bezoek brengt aan ons tuincentrum in Flevoland. Onze dierenwinkel in Lelystad zit namelijk boordevol voeding, verzorgingsproducten en speeltjes speciaal voor jouw viervoeter.

Hoe je jouw tuin tot een mediterraan paradijs maakt

Misschien ben je wel net verhuisd en zit je na te denken over de inrichting van je nieuwe tuin. Of je bent de oude schikking van je tuin gewoon helemaal zat en toe aan iets nieuws. Steeds meer mensen kiezen voor een mediterrane tuin met warme en natuurlijke elementen. Zo creëer jij jouw eigen mediterrane paradijs:

  • kies voor mediterrane beplanting. Koop een rustieke olijfboom in Almere en geef je tuin meer karakter met klimplanten zoals de passiebloem of de clematis;
  • leg lange wandelpaden aan in je tuin. Gebruik grote terracotta terrastegels om een warme uitstraling te creëren;
  • voeg waterelementen toe, zoals een klein vijvertje, met of zonder fontein. Zo waan je je helemaal in Zuid-Europa wanneer je door de tuin loopt.

Olijfboom

Olijfboom in Almere kopen en verzorgen

Een olijfplant in Almere aanschaffen is leuk, maar waar moet je allemaal aan denken? Gelukkig is het niet moeilijk een olijfboom in Almere te vinden. Kleine olijfboompjes kopen kan al vanaf zo’n 30 euro. Voor een groter exemplaar betaal je meestal wat meer. Maar omdat olijfbomen heel oud kunnen worden, heb je er je leven lang plezier van. De bomen groeien langzaam en zullen in het koude Nederland meestal geen vrucht dragen. Dat neemt echter niet weg dat de olijfboom met zijn grijsblauwe bladeren en volle vorm een prachtige aanwinst is voor jouw mediterrane tuin. Geef je olijfboom in Lelystad of Almere voldoende ruimte, zodat hij door kan groeien zonder in de knel te komen. Je olijfboom staat graag op een zonnig plekje in zanderige kleigrond. Water geven hoeft niet, maar snoeien moet wel zo nu en dan gebeuren. Zo behoudt je mediterrane boom in Almere zijn mooie vorm.

Alles voor jouw viervoeter in dé dierenwinkel van Lelystad

Wanneer de verbouwing van je tuin eenmaal achter de rug is, is het tijd om je viervoeter eens extra te verwennen. Een verhuizing of verbouwing kan namelijk best stressvol zijn. Daarom kan je na het aanschaffen van planten in Almere ook direct bij ons terecht voor speeltjes en verzorgingsartikelen voor jouw trouwe viervoeter. Onze dierenwinkel in Lelystad heeft een ruim aanbod met onder andere:

  • kauwbotten voor honden;
  • kattenbakvulling;
  • hokken voor konijnen en knaagdieren;
  • vogelvoer;
  • paardenvoer;
  • snacks voor katten en honden.

Dierenshop in Lelystad met voeding van topmerken

Als baasje wil je natuurlijk het allerbeste voor je huisdier. Daarom verkoopt dierenshop Almeerplant nabij Almere alleen de beste honden- en kattenvoeding van merken als Royal Canin, Alpha Spirit, Felix en Gourmet. Ook paarden verdienen enkel hoogwaardige voeding, bijvoorbeeld van Höveler. Höveler heeft een gevarieerd aanbod, waaronder een voedzame kruidenmuesli en een geheel granenvrije productlijn. Bent u benieuwd wat onze dierenwinkel nabij Lelystad voor uw huisdier kan betekenen? Of bent u van plan een olijfboom te kopen voor in uw mediterrane tuin? Bekijk ons aanbod in de webshop of kom langs!