Foto: 2022/Design-dat-bij-het-huis-past---markilux-schermen.jpg

Design dat bij het huis past:  schermen geven een huis moderne elegantie

Met een betrouwbare zonwering kom je in de zomer al een heel eind. Want die zorgt voor koelte waar je dat bij warm weer ook wilt.

20 Mei 2022

Vooral schermen zorgen daarbij op het terras of het balkon voor gematigde temperaturen. Met name modellen met een moderne stijl zijn gewild. Bijvoorbeeld de producten van zonweringproducent markilux, die voor hun design zijn bekroond.

Goed design komt niet zomaar uit de lucht vallen. Integendeel, er zit een hoop creativiteit achter. Er zijn goede ideeën nodig en technisch raffinement om het design te ontwikkelen. En dat heeft zonweringspecialist markilux de afgelopen 50 jaar gedaan. Dit heeft veel mooi gevormde en tijdloze producten opgeleverd, zoals de MX-1 compact, de MX-3, de MX-2 of het model markilux 970, om er maar een paar te noemen.

Design moet leuk zijn

De stijl sluit aan bij de hedendaagse architectuur, modern productdesign en actuele kleurtrends. Het motto daarbij is: het design van een scherm moet leuk zijn en een gevel een bijzonder karakter geven. Dat is precies wat het spelen met ronde en eenvoudige kubische vormen laat zien. Onderstreept door kleurrijke accenten of bijzondere materialen. De uitstraling van de producten staat voor een betrouwbare, comfortabele techniek.

Bij de ontwerpstijl passen ook de mooie zonweringdoeken van het merk. Want de tijdloze tot modieuze dessins drukken hun stempel op de look van de schermen. Samen met de mogelijkheid om ze tot op zekere hoogte aan de eigen behoeften te kunnen aanpassen, raken de moderne schaduwgevers een gevoelige snaar.

Meer informatie: www.markilux.com

Meer van Markilux
Reacties