Foto: Cassettescherm-MX-2-krijgt-designprijs--een-vorm-die-in-de-smaak-valt-

Cassettescherm MX-2 krijgt designprijs: een vorm die in de smaak valt

Zijn uitstraling is minimalistisch. Zijn vorm duidelijk en slank. Het gaat hier om een cassettescherm, de MX-2.

Het nieuwe model van producent markilux is voor zijn eenvoudige en stijlvolle look bekroond met de "German Design Award" 2022.

Nog voordat de MX-2 op de markt kwam, had het scherm zijn eerste designprijs al te pakken: de "German Design Award" 2022. Deze prijs wordt sinds tien jaar toegekend door de Duitse Raad voor Vormgeving uit Frankfurt am Main. Dit jaar kende de prijs als thema: "Hoe ontwerpers denken".

Minimalistisch design wint

Ongeveer 4.500 gegadigden dienden in 2021 hun productontwerpen in 70 categorieën in. De MX-2 wist in de categorie "Excellent Product Design - Building and Elements" te overtuigen en kreeg het predicaat “Winner”.

Hoogtepunt voor moderne architectuur

Wat opvalt aan het scherm is de duidelijke designtaal. De slanke behuizing van de cassette wordt subtiel omsloten door een aan beide uiteinden afgerond metalen paneel. De MX-2 staat voor pure elegantie, die vakkundig als stilistisch hoogtepunt moderne architectuur verrijkt. Verlichtingselementen en ver buiten aan de behuizing bevestigde knikarmen, die een ongestoorde blik op het doek bieden, onderstrepen de minimalistische en stijlvolle look. Hierbij is het model in 2022 niet alleen in de klassieke framekleuren verkrijgbaar, maar ook in vijf prachtige jubileumkleuren. Want het bedrijf viert zijn 50-jarig bestaan. Dus wie een nieuw scherm zoekt en niet alleen in huis, maar ook aan het huis puur design wil, maakt met de MX-2 de juiste keus.

Meer informatie: www.markilux.nlMeer van Markilux
Reacties