Pronkstuk op het huis

Cassettescherm MX-2 scoort met duidelijk design.

Er is tegenwoordig vooral vraag naar design dat waarde en kwaliteit overbrengt. Hiervan is het nieuwe cassettescherm MX-2 van zonweringproducent markilux een voorbeeld. Met zijn zwierige vloeiende vorm geeft dit scherm een huis flair en een esthetische uitstraling.

Bij de MX-2, een nieuw cassettescherm van markilux, vallen allereerst de slanke vorm en het zwierige profiel op, dat de cassette harmonieus omsluit. Het design is minimalistisch en een pronkstuk op het huis. Het optische effect is vooral bij grote schermafmetingen merkbaar.

Duidelijke vormen en veel zonweringdoek

De look van de MX-2 is een herinterpretatie van het begrip "modern" bij schermen. Hedendaagse architectuur en modern productdesign dienden als inspiratiebron. De duidelijke vorm staat voor kwaliteit, elegantie en hoogwaardige technologie. Daarbij hoort bijvoorbeeld een praktisch kantelscharnier. Het zorgt ervoor dat de behuizing na het indraaien van het scherm altijd keurig afgesloten is. Een speciale beveiliging fixeert de armen bovendien bij het uitdraaien in een vaste hoek en beschermt het uitgedraaide doek zo tegen lichte windvlagen en druk door regen. Praktisch zijn ook de schermarmen die ver buiten aan de behuizing zijn bevestigd. Want hierdoor heb je vrijer zicht op het zonweringdoek.

Zwevende uitstraling en stijlvolle kleuren

Onder het scherm kunnen een LED-Line, LED-spots of warmtestralers worden aangebracht, zodat de verlichting effectief is en er 's avonds een gezellige sfeer kan worden gecreëerd. En als het scherm ten slotte aan de muur hangt, krijgt het een zwevende uitstraling, omdat de dragende houders nauwelijks opvallen. Passend bij het stijlvolle design en bij het 50-jarig jubileum van het bedrijf is het scherm dit jaar in vijf stijlvolle speciale kleuren, de "High Five", verkrijgbaar. Of natuurlijk in de zeven klassieke framekleuren van markilux. 1.861 Tekens
Het cassettescherm MX-2 van markilux verschijnt met een vloeiend en licht, elegant design. Zijn filigrane vorm en zwevende uitstraling werken vooral bij grote schermafmetingen.


Meer informatie: www.markilux.nl