Pergolaschermen van markilux

Subtiel en kleurrijk. Pergolascherm geeft terrassen charme door sierlijke look en kleurrijk lichtspel.

De zomer is de tijd om buiten te zijn. Op een goed beschermde schaduwplek heb je immers nauwelijks last van de hitte of van een regenbuitje. Met name pergolaschermen zijn dan een veelzijdige weerbescherming. Met sommige staandersystemen kunnen er bovendien mooie, uitnodigende outdoorruimtes worden gecreëerd. Eén van deze systemen is de nieuwe "pergola style" van markilux: de belichaming van pure schoonheid.

Magische kleureffecten
Het design van het scherm legt in alle onderdelen de nadruk op de kubische vorm. Van de slanke behuizing en de zijdelingse geleiders die het zonweringdoek goed gespannen transporteren, tot de filigrane staanders. Het pergolamodel ziet er als één geheel uit. Er is bijna geen schroefje te zien. Hiermee brengt het overdag al een bepaalde speelsheid op het terras, zodat je er graag tijd wilt doorbrengen. Maar dat overtroeft het scherm 's avonds overduidelijk door een fascinerend lichtspel. Want de doekcassette, staanders en de bijbehorende voetafdekkingen kunnen van LED-Lines voor gekleurd en warmwit licht worden voorzien. Daarbij zetten uplights de staanders vakkundig in het licht. Alle LED's kunnen met een app worden bediend. Hierdoor ontstaan er lichtscènes met een magisch kleureffect op het doek.

Veel comfort
Ook technisch maakt de "pergola style" indruk. Met slechts één schermveld voorziet het model al maximaal 30 vierkante meter van schaduw. Inschuifbare staanders en een geïntegreerde regengoot zorgen voor een goede afvoer van regenwater, en een "Volant-plusscherm" zorgt voor bescherming tegen verblinding. Wie nog meer privacy wil, kan daarnaast kiezen voor verticale schermen. En de vele dessins van de markilux doekcollectie brengen modern elan mee. Het scherm is eenvoudig te bedienen via weersensoren en voornamelijk radiografisch aangedreven, deels slimme motoren. Het pergolascherm is passend bij elke huisstijl in zeven standaardkleuren en in speciale kleuren verkrijgbaar.

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens markilux.com. Uiteraard ben je ook welkom bij één van onze verkooppunten