string(1) "p"

Tuintrends 2022

Wat voor stijl je ook hanteert in je tuin, een ding is zeker: er is ruimte voor groen en biodiversiteit en veel natuurlijke en duurzame materialen.

#1 Zorg voor de planeet

Net als vorig jaar is duurzaamheid weer een belangrijke tuintrend. Wat ons betreft is deze trend een blijvertje en laten we deze vanaf nu ieder jaar in dit lijstje staan. Een groene tuin is namelijk de beste tuin voor het milieu. Levend groen zorgt voor minder wateroverlast in natte periodes en verkoeling in hete periodes.

#2 Ronde vormen zijn hot

Dit jaar zien we veel ronde vormen in ons tuinmeubilair. De organische en diagonale ronde vormen hebben een luxueuze en wat zachtere uitstraling dan rechthoekige tuinmeubelen. Bovendien zijn deze tuinmeubelen ook ideaal met kleine kinderen, die kunnen zich niet bezeren door de scherpe hoeken van de tuintafels of tuinstoelen.

#3 Be bold

De ultieme tuin voelt aan alsof het elke dag vakantie is. Een vrolijke en kleurrijke plek waar je steeds opnieuw onbezorgd kunt ontspannen. Echt de place to be in de lente en de zomer! Bij deze trend zien we basic tuinmeubelen, opgeleukt met bonte kleuren in de accessoires, zoals een opvallende parasol en een buitenkleed met een vrolijke print. Voor het echte vakantiegevoel mag een goede barbecue natuurlijk niet ontbreken! Houd je van een gezellige, kleurrijke tuin, dan past deze tuintrend helemaal bij jou!

 

Profielfoto van Deens
Deens
Geerkade 21, 4871 CK ETTEN-LEUR
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten