Maak je tuin klaar voor de zomer

De warme dagen komen er weer aan en het is dan natuurlijk heel fijn om lekker van je tuin te kunnen genieten.

Guido van Loon 20 Mei 2022

 Het is natuurlijk zonde wanneer je een fijne tuin hebt, maar je dit niet een plek vindt waar je graag bent. Het is natuurlijk heel erg leuk als je graag in je tuin bent en ook andere mensen kan uitnodigen om van jouw heerlijke plek te kunnen genieten. Er zijn verschillende manieren waarop je je tuin iets extra’s kan geven waardoor je er nog meer kan van kan genieten.

De avond langer maken

Iedereen kent wel het gevoel dat het overdag heerlijk weer is en dan je het ‘s avonds dan afkoelt. Het liefst wil je dan natuurlijk niet naar binnen omdat je zo’n heerlijke dag hebt gehad buiten. Met een vuurkorf hoeft dat ook niet! Je kan lekker buiten blijven zitten bij het vuur en de avond buiten voortzetten. Daarnaast is het hartstikke gezellig om met z’n alle rond het vuur te zitten en te kunnen genieten van de warmte. Je zou ook marshmallows kunnen kopen en die kunnen roosteren boven het vuur voor de full experience. Tot slot kan het ook hartstikke romantisch zijn voor je partner en jou om een avondje bij het vuur te spenderen.

Gezellige sfeer creëren 

Natuurlijk kan een vuurkorf al voor veel sfeer zorgen, maar het is ook fijn als de tuin er overdag al sfeervol uitziet. Veel mensen hebben natuurlijk een heg of schutting in hun tuin om privacy te krijgen als ze in hun tuin zitten. Helaas kan een schutting na een tijdje een beetje vervallen zijn en kan er veel mos groeien, waardoor de tuin een rommelig uiterlijk kan krijgen. Dit is natuurlijk zonde dat als je lekker in je tuin zit, dat je er dan niet van kan genieten door de heg. Door heidematten te kopen kan je de schutting een beetje opfleuren en dit geeft meteen een gezellige sfeer.

Hangmat

Veel mensen kopen een fijne loungeset om op te kunnen liggen in de tuin. Maar er zijn meer mogelijkheden om lekker te kunnen genieten van de zon in de tuin, bijvoorbeeld door een hangmat te kopen. Veel mensen denken bij een hangmat aan een heerlijke vakantie. Hoe fijn is het om dit gevoel na te bootsen in je eigen tuin? Zo kan je optimaal genieten van de zon en heb je het gevoel dat je er even uit bent, terwijl je gewoon lekker thuis bent!

Reacties