Foto: 5-stappen-voor-het-samenstellen-van-jouw-buitenkeuken-Wesco

5 stappen voor het samenstellen van jouw buitenkeuken

Outside cooking met Wesco: waar moet je rekening mee houden?

Kijk jij er alweer naar uit om heerlijk te genieten van kopjes koffie, gezellige borrels en etentjes in eigen tuin? Misschien heb je dan ook al nagedacht over een mooie buitenkeuken maar heb je geen idee waar je moet beginnen. Met het oog op het voorjaar vertelt Wesco Outdoor Kitchens – het van origine Duitse merk – je graag in 5 stappen waar jij rekening mee kunt houden bij het aanschaffen van een Premium Outdoor keuken.

Stap 1: Bedenk waar je je buitenkeuken wilt plaatsen

In principe kun je een Premium Outdoor keuken van Wesco overal plaatsen; in de tuin, op het (dak)terras of in een tuinhuis. Voor alle plaatsen geldt wel: een stevige en vlakke ondergrond is essentieel. Doordat de buitenkeukens van Wesco wind- en regenbestendig zijn, is het niet nodig deze onder een overkapping te plaatsen. Wel is het aan te raden om een hoes aan te schaffen zodat de buitenkeuken er netjes uit blijft zien.

Stap 2: Check het gewenste formaat

Het is goed om van tevoren stil te staan bij de ruimte die je hebt voor het vaststellen van het juiste formaat. Er zijn buitenkeukens verkrijgbaar vanaf een paar meter zoals de ‘All you need’ module maar ook complete eilanden met meerdere modules en ingebouwde apparatuur. Naast het formaat is het daarom goed om over de stroomvoorziening na te denken. Is dit niet binnen bereik van een elektriciteitspunt dan moet dit worden aangelegd. Neem dit soort afwegingen mee wanneer je de keuken gaat samenstellen.

Stap 3: Breng jouw must-haves in kaart

Ben jij een echte barbecue-liefhebber of ben jij meer het type voor een Teppanyaki of inductiekookplaat? Er zijn genoeg mogelijkheden om jouw buitenkeuken samen te stellen met de verschillende opties van Wesco. Zo kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een koelkastje voor die heerlijke koude zomerse drankjes. Maak een overzichtelijk lijstje met jouw must-haves.

Stap 4: Kies het design

Er wordt aan alles gedacht bij de Premium Outdoor keukens van Wesco. Zo zijn er maar liefst 10 verschillende front-, zij- en achter bekledingen van de keuken mogelijk. En zijn er 14 verschillende opties voor het keramische werkblad. Ideaal om jouw eigen ‘look’ samen te stellen! Benieuwd naar alle design mogelijkheden? Check het hier.

Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over de afwerking van de elektrische voorzieningen. Deze zijn degelijk en netjes in de buitenkeuken verwerkt. De aansluiting op de netwerkdienst kan door de gebruiker zelf of een professional worden aangesloten.

Stap 5: Extra opties

Naast de basiselementen kun je de keuken ook upgraden. Je kunt bijvoorbeeld lichtpunten in de keuken laten bouwen met een 'Push' functie of je kunt een 'lichtslang' onder de keuken aanbrengen voor extra sfeer in de avond. We are ready, kom maar op met het voorjaar!

Reacties