Profielfoto van Bubalou | enjoy outdoor living!
Bubalou | enjoy outdoor living!
Nijenburgerweg 7, 1812LT alkmaar
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Op afspraak -
zondag
Op afspraak -

De meest comfortabele loungeset voor buiten.

Nooit meer slepen met kussens. Een bank die het hele jaar door buiten kan blijven staan. Dat kan met de all-weater loungesets van Bubalou.

Bubalou laat je genieten van het buitenleven wanneer jij daar zin in hebt, omdat ze bij Bubalou binnen écht naar buiten kunnen brengen. Bij het ontwerpproces van het oer-Hollandse bedrijf stonden namelijk comfort en ergonomie voorop.

De meubelen hebben het zitcomfort van een binnenbank en zijn daarmee het antwoord op de vraag om vaker en langer te genieten van het buitenleven.

Nooit meer slepen met kussens
Comfort betekent ook nooit meer slepen met losse kussens en een bank die je het hele jaar door buiten kunt laten staan, zonder beschermhoes. De weerbestendige stof van een Bubalou loungeset is aan de binnenkant voorzien van een laag van gerecyclede PET flessen. Dit zorgt ervoor dat de stof waterdicht is en water, of andere vloeistoffen zoals koffie of wijn, niet door de stof dringt maar er vanaf loopt. Hierdoor zit je ook na een zomerse bui binnen no time weer buiten.

Eindeloze mogelijkheden
Bij het kiezen van de perfecte lounge hoek is de grootte van de buitenruimte bepalend. De meubelen van Bubalou zijn modulair en daardoor geschikt voor zowel grotere als kleinere terrassen. Dus of je nu een set zoekt voor een onder de overkapping, voor in een tuinkamer of voor in een luxe tuin met zwembad; voor iedere buitenruimte is er een passende oplossing.

Genieten van het buitenleven
Ontspanning en rust zijn belangrijk en thuis is dan ook een plek waar je helemaal tot rust wilt komen. Zo ook in je tuin of op je terras. Even een momentje voor jezelf in het lentezonnetje met een kop thee en een goed boek. Samen genieten tijdens een zwoele zomeravond met een vuurtje en een mooi glas wijn. Of lekker onderuit gezakt op zondagmiddag terwijl de kids zich vermaken op de trampoline. Voor iedereen is dat moment van ontspanning anders, maar hoe groot (of klein) je tuin of terras ook is, met Bubalou is het allemaal mogelijk.

Benieuwd naar de all-weather loungebanken van Bubalou? Ontdek zelf het zitcomfort en jouw favoriete set en opstelling. Kom langs in onze showroom in Alkmaar of bezoek een dealer bij jouw in de buurt.

>> bekijk hier de inspiratiegids