string(1) "b"
Profielfoto van Bubalou

Bubalou

Nijenburgerweg 7, 1812LT alkmaar
maandag
11:00 - 16:00
dinsdag
11:00 - 16:00
woensdag
11:00 - 16:00
donderdag
11:00 - 16:00
vrijdag
11:00 - 16:00
zaterdag
11:00 - 16:00
zondag
Op afspraak

Over ons

Bubalou brengt gemak en comfort naar buiten zodat je vaker én langer kunt genieten van het buitenleven. De buitenmeubels van Bubalou hebben het zitcomfort van een binnenbank waardoor je echt kunt relaxen. Maar comfort is meer dan lekker zitten. Comfort betekent ook geen gesleep meer met losse kussens en een bank die je het hele jaar door buiten kunt laten staan. De meubelen zijn bekleed met een unieke 100% waterdicht stof, dus ook na een regenbui zit je binnen no-time weer buiten De meubelen van Bubalou zijn modulair en daardoor geschikt voor zowel grotere als kleinere terrassen. Dus of je nu een set zoekt voor een onder de overkapping, voor in een tuinkamer of voor in een luxe tuin met zwembad; voor iedere buitenruimte is er een passende oplossing. Bezoek onze showroom in Alkmaar of ga langs bij een verkooppunt bij jou in de buurt.

Bubalou is een echt Nederlands designmerk uit Alkmaar. In 2017 is Bubalou opgericht om een revolutie te ontketenen in buitenmeubelen. Dat werd gedaan met de Bubalou® Icon; de eerste loungeset, die ontwikkeld werd met het design en comfort van een binnenbank, maar met de meest duurzame en weersbestendige materialen, waardoor je de loungesets het hele jaar buiten kunt laten staan. De 100% waterdichte stof zorgt ervoor dat je nooit meer hoeft te slepen met kussens. Bubalou staat altijd voor je klaar.

Inmiddels is de collectie uitgebreid met verschillende modellen loungesets, verlichting en accessoires en is Bubalou® niet meer weg te denken als lifestyle merk in de outdoor branche. 

100% DUTCH DESIGN