Profielfoto van Bubalou | enjoy outdoor living!

Bubalou | enjoy outdoor living!

Nijenburgerweg 7, 1812LT alkmaar
maandag
Op afspraak
dinsdag
Op afspraak
woensdag
Op afspraak
donderdag
Op afspraak
vrijdag
Op afspraak
zaterdag
Op afspraak
zondag
Op afspraak

Over ons

Bubalou zorgt ervoor dat je comfortabel kunt genieten van het buitenleven, wanneer jij dat wilt.

Wij brengen binnen écht naar buiten, zodat jij kunt ontspannen zonder gedoe. Onze producten zijn ontworpen voor ultiem comfort en gemak. Door de weerbestendige materialen kun je ze het hele jaar buiten laten staan. Met Bubalou haal je het maximale uit het buitenleven.

De tuin vandaag de dag is een volwaardige buitenkamer, die een verlengstuk vormt van de sfeer in huis. Wij creëren een tuin waarin je altijd kunt genieten door buitenmeubilair aan te bieden dat even comfortabel en stijlvol is als je binnenbank.

Ergonomie vormt de basis van het ontwerpproces. Het zorgvuldig vormgegeven buitenmeubilair zorgt voor optimale ondersteuning en comfort. Met gemak kun je urenlang genieten van een zonnige middag in de tuin of op het terras. 

De outdoor collectie is gemaakt van duurzame en weerbestendige materialen. Een unieke eigenschap is de sneldrogende, waterdichte stof. Door een dunne laag van gerecyclede petflessen aan de achterzijde van de stof dringt het water niet door tot in de kussens en is de bank snel droog. 

Comfort betekent dus niet alleen een goede ergonomie, maar ook geen gesleep meer met losse kussens. Het resultaat? Een loungeset die het hele jaar door buiten kan blijven staan.

Onze weerbestendige accessoires bieden praktische en stijlvolle toevoegingen aan jouw buitenruimte. Draadloze verlichting, die de perfecte sfeer creëert voor lange zomeravonden of multifunctionele wijnkoelers om jouw favoriete drankjes koel en binnen handbereik te houden.

Haal het maximale uit het buitenleven met Bubalou! Ontdek onze uitgebreide collectie meubels en accessoires voor ultiem gemak. Onze producten staan garant voor kwaliteit en duurzaamheid, en laten je het hele jaar door genieten van een comfortabele en stijlvolle buitenruimte. Ga voor de ultieme ontspanning zonder gedoe en breng binnen écht naar buiten met Bubalou!