Profielfoto van Bubalou | enjoy outdoor living!
Bubalou | enjoy outdoor living!
Nijenburgerweg 7, 1812LT alkmaar
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Op afspraak -
zondag
Op afspraak -

Ronde loungeset voor buiten

De organische vorm van de Bended sofa brengt binnen echt naar buiten

Natuurlijke elementen in ons leven brengen een gevoel van rust en verbondenheid met de wereld om ons heen. Wat is er beter dan buiten zijn, genietend van de frisse lucht en de natuurlijke schoonheid om ons heen? Als je op zoek bent naar een manier om je buitenruimte te transformeren met een organische bank voor buiten in een oase van comfort en gemak, dan is de Bubalou Bended Sofa de perfecte keuze voor jou.

De Bubalou Bended Sofa is meer dan zomaar een buitenbank; het is een ronde loungeset dat is ontworpen met het oog op ultiem comfort en functionaliteit. Gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de elementen, combineert deze bank duurzaamheid met een verfijnde esthetiek.

Een van de meest opvallende kenmerken van de Bubalou Bended Sofa is zijn unieke vormgeving. Het gebogen ontwerp nodigt uit tot ontspanning en nodigt uit om te loungen, terwijl de zachte kussens zorgen voor een ongeëvenaard niveau van comfort. Of je nu alleen bent en een boek wilt lezen in de zon of dat je gasten hebt voor een informele bijeenkomst in de tuin, deze bank biedt de perfecte setting.

Maar de Bubalou Bended Sofa is niet alleen comfortabel; hij is ook uiterst praktisch. Dankzij het gebruik van weerbestendige materialen kan deze organische bank voor buiten het hele jaar door buiten blijven. Dit betekent dat je je nooit zorgen hoeft te maken over het opbergen van losse kussens als het weer omslaat. De Bended Sofa is gemaakt voorzien van Olefin buitenstof die niet alleen vuil- en waterafstotend maar ook nog eens 100% waterdicht. Door een dunne laag van gerecyclede petflessen aan de achterzijde van de stof dringt het water niet door tot in de kussens en is de bank snel droog. Dus ook na een regenbui zit je zo weer buiten!

De Bubalou Bended Sofa past zich moeiteloos aan elke buitenruimte aan. De ronde loungeset bestaat uit verschillende elementen en is modulair. Beschikbaar in verschillende maten en kleuren, kun je deze organische bank voor buiten aanpassen aan je persoonlijke stijl en ruimtevereisten. Benieuwd naar jouw favoriete buitenstof? Bestel dan de gratis kleurstalen.

Kortom, als je op zoek bent naar een buitenbank die niet alleen comfortabel en stijlvol is, maar ook duurzaam en praktisch, dan is de Bubalou Bended Sofa de perfecte keuze voor jou. Breng het comfort van binnen naar buiten en creëer een ruimte waar je kunt ontspannen, entertainen en genieten van het beste dat de natuur te bieden heeft.