Profielfoto van Bubalou | enjoy outdoor living!
Bubalou | enjoy outdoor living!
Nijenburgerweg 7, 1812LT alkmaar
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Op afspraak -
zondag
Op afspraak -

Horeca terrasmeubilair

Dé oplossing voor het efficiënt plaatsen van horeca meubilair op je buitenterras, zonder daarbij afhankelijk te zijn van veel personeel

Ben je op zoek naar een oplossing voor het efficiënt plaatsen van horeca meubilair op je buitenterras, zonder daarbij afhankelijk te zijn van veel personeel? Dan zijn all-weather loungesets van Bubalou wellicht de ideale oplossing! Onze loungesets zijn namelijk speciaal ontworpen om het buitenleven te omarmen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de weersomstandigheden.

Dankzij onze modulaire all-weather loungeset kan je je terras op een efficiënte manier indelen. Dit betekent dat je minder personeel nodig hebt om terrasmeubilair te plaatsen en te verplaatsen. Bovendien zijn onze all-weather loungesets zo ontworpen dat ze bestand zijn tegen regenbuien en andere weersomstandigheden. Dit betekent dat de loungesets gewoon op het horecaterras kunnen blijven staan, zelfs als het regent!

Een ander belangrijk aspect van onze all-weather loungesets is het goede zitcomfort. De Bubalou loungesets zijn namelijk gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een comfortabele zitervaring. Dit betekent dat de gasten optimaal kunnen genieten van hun tijd op jouw horecaterras.

Sophias Leeuwarden
Het fantastische buitenterras van SOPHIAS in Leeuwarden is een voorbeeld van een horecagelegenheid die gekozen heeft voor Bubalou all-weather horeca loungesets. Dankzij onze loungesets kunnen zij hun gasten het hele jaar door buiten op het horeca terras laten genieten, zonder dat zij zich zorgen hoeven te maken over de weersomstandigheden.

Wij willen de gastvrijheid van hotels en horeca verbeteren door comfortabele zitoplossingen aan te bieden die bij deze behoefte passen. Dat vraagt om meer maatwerk oplossingen. Neem contact op via info@bubalou.com en wij denken graag mee met een oplossing op maat om de ruimte optimaal te benutten.