Foto: boxspring-scandi-style

Wat maakt een boxspring zo comfortabel?

Als het gaat om het kiezen van een nieuw bed, zijn er tal van opties om uit te kiezen.

Jordy 14 Maart 2024

Een van de meest populaire keuzes is de boxspring. Maar wat maakt een boxspring zo comfortabel? Een boxspring bestaat uit een combinatie van een gestoffeerde bedbodem, matras en eventueel een topmatras. Deze combinatie zorgt voor uitstekende ondersteuning, perfect ligcomfort en een luxe uitstraling. In dit artikel bespreken we waarom het kiezen van een boxspring een goede keuze is en hoe Jacobs Slapen je kan helpen bij het vinden van de perfecte boxspring voor jouw wensen en behoeften.

Jacobs Slapen: De specialist in slaapcomfort

Met meer dan 85 jaar ervaring in slaapcomfort is Jacobs Slapen dé specialist op het gebied van boxsprings en bedden. Gevestigd in Nijverdal biedt deze beddenzaak een ruime collectie aan ledikanten, boxsprings, comfortbedden, linnenkasten en bedtextiel. De focus ligt op het bieden van topkwaliteit bedden en boxsprings tegen scherpe prijzen, met de nadruk op goede ondersteuning en perfect ligcomfort. Bij Jacobs Slapen krijg je persoonlijk en onafhankelijk advies van de slaapspecialisten, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt voor jouw slaapcomfort.

Boxsprings op maat bij Jacobs Slapen

Wanneer je besluit om een boxspring te kopen, is het belangrijk om te kijken naar jouw specifieke eisen en verwachtingen. Boxsprings zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, stoffen, afmetingen en uitvoeringen, zoals vlakke of elektrische boxsprings. Bij Jacobs Slapen kun je jouw boxspring volledig personaliseren met keuze uit diverse hoofdborden, matrassen, poten en meer dan 100 kleuren. Daarnaast bieden ze een uitgebreide selectie van matrassen en toppers in verschillende stoffen, kleuren en maten. De slaapspecialisten van Jacobs Slapen helpen je graag bij het samenstellen van jouw ideale boxspring, waarbij rekening wordt gehouden met jouw wensen op het gebied van comfort, ondersteuning en esthetiek.

Elektrische boxsprings voor extra comfort

Elektrische boxsprings bieden extra comfort en verstelmogelijkheden voor het hoofd- en voeteneinde. Ze zijn handig voor activiteiten zoals tv kijken of lezen in bed, en kunnen onafhankelijk van elkaar worden bediend. Elektrische boxsprings kunnen ook verlichting bieden bij klachten zoals vermoeide benen. Jacobs Slapen biedt advies bij het kiezen van de juiste elektrische boxspring en nodigt klanten uit om proef te liggen in hun showroom. Zo kun je zelf ervaren welk type boxspring het beste bij jouw wensen en behoeften past.

Bedtextiel en zorgafdeling bij Jacobs Slapen

Naast bedden en boxsprings biedt Jacobs Slapen ook een grote collectie bedtextiel, waaronder dekbedden, hoofdkussens, dekbedovertrekken, hoeslakens en moltons. Deze producten zijn essentieel voor het creëren van een comfortabele en gezellige slaapomgeving. Bovendien heeft Jacobs Slapen een zorgafdeling met comfortbedden en andere zorggerelateerde producten. Zo bieden zij een totaaloplossing voor iedereen die op zoek is naar het ultieme slaapcomfort.

Gratis bezorging en deskundig advies

Bij Jacobs Slapen profiteer je van gratis bezorging in de regio Hellendoorn, Heino, Rijssen, Ommen en Almelo. Daarnaast staan de slaapspecialisten van Jacobs Slapen altijd klaar om je te voorzien van deskundig advies, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt voor jouw slaapcomfort. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe boxspring, ledikant, comfortbed of bedtextiel, bij Jacobs Slapen ben je aan het juiste adres voor het ultieme slaapcomfort.

Reacties