Foto: kledingkastopmaat-raffito

Waarom kiezen voor een kledingkast op maat?

Stel je voor: een kast die niet alleen goed in jouw kamer past, maar ook helemaal is afgestemd op jouw stijl en opbergbehoeften.

Theo Vliegop 11 Mei 2024

Dat is de kracht van een kledingkast op maat. Jouw unieke smaak verdient een unieke oplossing. Met ons vakmanschap en oog voor design, maken wij kasten die niet alleen functioneel zijn, maar ook een verrijking voor je interieur.

Het begint allemaal bij jou: je wensen en je ruimte. Wil je een kast op maat die de hele muur beslaat, of juist iets kleiner? Heb je veel hangruimte nodig, of juist meer lades? Bij ons kun je jouw kast volledig personaliseren. Het proces is eenvoudig. Je kiest eerst het basismodel dat je aanspreekt, en van daaruit voegen we samen de details toe die jouw kast uniek maken. Materialen, afwerkingen, indelingen; de keuzes zijn eindeloos.

Kan ik een kledingkast ontwerpen voor een zeer specifieke ruimte?

Heb je een schuine wand of een ongebruikelijke hoek in je huis? Geen probleem! Raffito is gespecialiseerd in het ontwerpen van kasten die perfect passen in de meest uitdagende ruimtes. Wij meten de ruimte nauwkeurig op en ontwerpen een kast die de kamer een mooiere uitstraling geeft.

Wat kost een kledingkast op maat gemiddeld?

De prijs van een kledingkast op maat kan sterk variëren. Afhankelijk van de grootte, het materiaal en de gewenste extra's, kunnen de kosten uiteenlopen van €500 voor een eenvoudige opzet tot wel €10.000 voor een uitgebreid en luxe ontwerp.

3 voordelen van een kledingkast met schuifdeuren

  1. Schuifdeuren nemen geen extra ruimte in beslag bij het openen, waardoor ze ideaal zijn als slaapkamerkast op maat in kleinere slaapkamers of garderobekasten in gangen.
  2. Schuifdeuren kunnen worden gemaakt van verschillende materialen, zoals hout of spiegelglas, waardoor je de mogelijkheid hebt om de stijl van je kamer aan te passen.
  3. Schuifdeuren voegen een modern en strak element toe aan de kledingkast, waardoor ze niet alleen functioneel zijn maar ook visueel aantrekkelijk.

Raffito; “kwaliteit die je mag verwachten, duurzaamheid die je verdient”

Kiezen voor Raffito betekent kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. We staan achter onze producten met een garantie van 20 jaar, omdat we geloven in de kwaliteit van ons werk.

Vanaf het moment dat je ontwerp is afgerond, duurt het meestal tussen de 4 en 6 weken voordat je kast klaar is. Dit is inclusief de productie en montage bij jou thuis. We zorgen voor een snelle installatie, zodat je snel kunt genieten van je nieuwe kledingkast.

Bovendien zijn onze kasten niet alleen mooi en functioneel, maar ook maatschappelijk verantwoord geproduceerd, met respect voor mens en natuur.

Reacties