Profielfoto van Wastoren.nl
Wastoren.nl
Hendrik ter Kuilestraat 5b, 7547BB Enschede
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Op afspraak -
zondag
Op afspraak -

Tips voor het inrichten van een kleine wasruimte

Ontdek de mogelijkheden van Wastoren®.

Het inrichten van een kleine wasruimte kan uitdagend zijn, daarom hebben wij een paar tips voor je op een rijtje gezet!

Tip 1: kies de basiskast die bij jouw (kleine) wasruimte past

Kies een basiskast die past bij de indeling en vloeroppervlakte van je wasruimte. Plaats je wasmachine en droger naast elkaar of stapel ze om ruimte te besparen. Beide opties bieden handige functies zoals korflades voor opbergruimte en een uittrekplateau voor het gemakkelijk in- en uitladen van de was.

Tip 2: opbergmogelijkheden voor een kleine wasruimte

Voeg extra opbergruimte toe aan je basiskast om rommel te voorkomen. Kies voor opbergkasten boven of naast je machines, zoals hoge kasten voor wasproducten of inzetstukken voor wasmanden.

Tip 3: persoonlijk advies bij het inrichten van een kleine wasruimte

Gebruik de configurator om je eigen wasmachinekast te ontwerpen. Als je hulp nodig hebt, biedt Wastoren® persoonlijk advies en ontwerpen afgestemd op jouw behoeften en beschikbare ruimte.

Tip 4: in elke kleine ruimte past een wasmachinekast

Wastoren® kasten passen in elke ruimte, zoals de badkamer, zolder of (bij)keuken. Ze bieden niet alleen plaats aan je wasmachine, maar ook extra opbergruimte voor andere spullen, waardoor je ruimte netjes en georganiseerd blijft.

Tip 5: plaats je machines veilig in een kleine ruimte

Zorg voor voldoende luchtcirculatie rond je machines om oververhitting te voorkomen. De kasten van Wastoren® hebben ventilatieroosters en een open ontwerp om een goede airflow te garanderen, wat de levensduur van je apparaten verlengt en de veiligheid verhoogt.

Tip 6: verminder geluidsoverlast in je wasruimte

De kasten van Wastoren® zijn gemaakt van dubbelwandig plaatmateriaal dat trillingen absorbeert, waardoor geluidsoverlast van draaiende machines wordt verminderd. Zo kun je in alle rust de was doen zonder storende herrie.

 Je eigen wasmachine kast ontwerpen? Neem dan een kijkje op www.wastoren.nl!