Foto: 2022/Hidde_Hulshof.png

Slaapfysiotherapeut Hidde Hulshof geeft gratis consulten bij TMC Wonen in Goes

Heb je last van nek, schouder of rug? En wil je weten of dit wellicht door je bed komt?

07 September 2022

Maak dan u een afspraak voor donderdag 29 september voor één van de gratis consulten van Nederlands eerste Slaapfysiotherapeut Hidde Hulshof bij Beddenspecialist TMC Wonen in Goes.

Slaapfysiotherapeut Hidde Hulshof doet wetenschappelijk onderzoek naar het verband tussen fysieke klachten en de slaapsituatie. Hij werkt in deze hoedanigheid met de Vrije Universiteit van Amsterdam en diverse topsporters, topsportorganisaties, fysiotherapie praktijken en bedrijven zoals o.a. het ministerie van Defensie & Ordina.

Tijdens de afspraak kan een consument bij Hidde Hulshof aangeven welke klachten er zijn en stelt hij vragen over de aard en de mogelijke herkomst van deze klachten. Mocht er een aanleiding zijn dat de slaapsituatie mogelijk een rol speelt in deze klachten dan kan dit inzichtelijk gemaakt worden door een SlaapID thuismeting uit te voeren en een foto te laten maken van jouw slaaphouding op het huidige bed. Met deze informatie kan worden aangeven of er verbetering mogelijk is in de klachten door middel van aanpassingen in het slaapsysteem. Dit kan een aanpassing aan het huidige slaapsysteem zijn of een vernieuwing van bijvoorbeeld het kussen of matras.

Er kan een afspraak via de website worden gemaakt. Mochten er eerst nog vragen zijn neem dan contact op met SlaapFysio via info@tmcwonen.nl of kijk op tmcwonen.nl/beddenspecialist.  

Meer van TMC Wonen
Reacties