Uitgebreide collectie slaapbanken

"We hebben weinig ruimte, maar willen hier zo optimaal mogelijk gebruik van maken. Twee, drie keer per jaar, vaker gebruiken we het echt niet."

Goodnight heeft voor al uw wensen een passende oplossing!

Herkent u dit? Die studentenkamer 'drie-hoog-achter' waar je visite wilt kunnen ontvangen, maar ook lekker moet kunnen slapen. Of wanneer bijvoorbeeld de kleinkinderen komen logeren, op een opblaas-bed tussen het bureau en de boekenkast geklemd.
Ideaal is het niet... maar de ruimtes zijn vaak klein en effectief benutten is dan het sleutelwoord tot de oplossing.

innovation bank

Goodnight Slaapkamers heeft als een van de weinige zaken in Nederland een zeer uitgebreide collectie slaapbanken die zich ideaal lenen voor de hierboven getypeerde situaties. Door deze ruime keuze uit diverse modellen is er voor elk interieur een geschikt model te verkrijgen. En na aanschaf daarvan nooit meer dat gedoe met opblazen en inpassen. Dankzij een eenvoudig ‘klik klak’ heeft u in een handomdraai een comfortabele slaapplaats die na gebruik ook weer net zo snel is opgeruimd in de vorm van een gerieflijk zitmeubel.

Goodnight Slaapkamers biedt u de keuze uit twee merken: Innovation en Sofa-bed. Twee leveranciers van slaapbanken met verschillende stijlen waardoor het aanbod niet alleen groot is, maar ook divers.

Ook voor een hippe, comfortabele zitzak of grote zitkussens zijn er tal van mogelijkheden