string(1) "b"
Profielfoto van Goodnight Slaapkamers

Goodnight Slaapkamers

Spaarneweg 18, 2142 EN Cruquius

Over ons

Goodnight Slaapkamers, altijd Goedemorgen! Met 5000 m² de GROOTSTE slaapkamer van Nederland!

Al ruim 25 jaar is Goodnight Slaapkamers de grootste slaapkamer van Nederland.
Onze speciaalzaak aan de Spaarneweg 18 op Woonboulevard Cruquius is inmiddels uitgegroeid tot een begrip. Met een toonzaal van 3 etages en een oppervlakte van 5000 m² met tientallen smaakvol up-to-date slaapkamerstudio’s durven wij te garanderen voor iedere slaap- en slaapkamerwens een oplossing in huis te hebben.

Wij bieden je persoonlijk slaapadvies door intensief opgeleide en ervaren verkoopadviseurs, uitgebreide service en garantie en een eigen expeditie met vakkundig opgeleide monteurs die al uw aankopen zorgvuldig voor u kunnen bezorgen en monteren.
Tempur

Een assortiment met een reeks van topmerken, zoals:
Auping (Plaza), Bedding concepts, Eastborn, Fjorda, Innovation, Jensen, Kuperus, Nolte, Norma, Novamobili, Pullman, Sealy, Slizing, Swissflex, Tempur (Premium reseller), Ubica, Van Houdt en Velda (Veldeman bedding).

Naast boven genoemde hebben wij nog vele andere merken op gebied van slaapcomfort en maatwerk. En kun je in de geheel vernieuwde Auping instore-Plaza, de Tempur-, Swissflex-, Ubica-, Koninklijke Kuperus- en Pullman-studio alle matrassen en bedbodems testen en krijgt u persoonlijk slaapadvies op maat.

Bedding Concepts, de beddenmakers uit Oisterwijk, zetten met de City, RAW en D’Arte en de Extra-box een unieke collectie boxsprings neer die staat voor Nederlandse kwaliteit en vakmanschap. Bij Goodnight kun je de gehele collectie bekijken en aan een uitgebreide comforttest onderwerpen.
Onze kastenstudio’s van Nolte, Slizing en het Italiaanse Novamobili bieden je een ruime collectie aan ideeën en inspiraties. Wij kunnen speciaal voor jouw elke kast op maat en met jouw inhoudswensen samenstellen.

Zo biedt Goodnight van klassiek tot modern, van luxe tot eenvoudig, met continu wisselende kortingen en speciale aanbiedingen, voor iedereen wat wils. Boxsprings, lattenbodems, matrassen, ledikanten, kasten op maat, slaapbanken, waterbedden, nachtkastjes, commodes, bedtextiel van hoeslakens tot spreien, dekbedden en kussens.

Met Nederlands vakmanschap en Nederlandse producten kunnen wij je snelle levertijden garanderen! En is dit voor jou niet snel genoeg, dan is een showmodel uit onze showroom misschien een oplossing? Je profiteert dan meteen van een hoge korting!
Kamp je met slapeloosheid, rug- of spierklachten? Mis je een goede nachtrust of een comfortabel bed? Wij van Goodnight helpen je graag bij elke aanschaf voor jouw slaapkamer en verbetering van jouw slaapcomfort.

Bezoek onze toonzaal aan de Spaarneweg 18 op Woonboulevard Cruquius.
Voor de deur is volop GRATIS parkeergelegenheid en de versgemalen koffie staat altijd voor je klaar.

Met Goodnight slaapkamers, is het altijd Goedemorgen!