Profielfoto van Van der Drift Meubelen
Van der Drift Meubelen
Industriepark 2, 5374CM Schaijk
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Ontdek de perfecte mix van stijl en functionaliteit: Oock & Note

Ben je op zoek naar een meubelcollectie die jouw interieur naar ongekende hoogtes tilt? Laat je dan inspireren door de Oock & Note collecties, met een vleugje industrieel design.

Oock en Note
Laat je betoveren door de eigentijdse uitstraling van de Oock en Note wandmeubels, die zijn voorzien van trendy steellook details. De Oock meubellijn straalt elegantie uit in smaakvolle eikenhout, terwijl de Note meubellijn indruk maakt door het luxueuze walnotenhout. Het notenhout is gekenmerkt door zijn warme, donkere kleur en de weelderige uitstraling die het met zich meebrengt. De Note collectie heeft een prachtig glad oppervlak met een verfijnde nervenstructuur in het hout. Het eikenhout geeft de meubels juist een robuuste charme.

Verrassende collectie
Of je nu op zoek bent naar een tv-dressoir, een vitrinekast of een kastmodel voor je gang, de Oock & Note collecties hebben voor ieder wat wils. De collecties bieden twee type tv-dressoirs, een tweedeurs vitrinekast, en twee gangbare kastmodellen, evenals een dressoir in drie verschillende uitvoeringen. Wat nog beter is, is dat zowel het dressoir als het tv-dressoir zwevend aan de muur kunnen worden geplaatst of op een stijlvolle terugvallende plint kunnen staan, waardoor je volledige vrijheid hebt om ze te integreren in jouw interieur.

Harmonie
Wat de Oock & Note collecties nog aantrekkelijker maakt, is hoe goed ze aansluiten bij het bestaande tafelprogramma van Van der Drift. Met deze nieuwe toevoegingen kun je een harmonieus geheel creëren in jouw woonruimte en een samenhangende sfeer neerzetten die je gasten versteld zal doen staan.

Smaakvol design
Als je op zoek bent naar meubels die niet alleen een visueel statement maken, maar ook voldoen aan je functionele behoeften, dan vormen de Oock & Note collecties een uitstekende keuze. Laat je verleiden door een verfijnd design, hoogwaardige materialen en veelzijdigheid, en geef je interieur de upgrade die het verdient. Ontdek de kracht van industrieel design met de Oock & Note collecties van Van der Drift Meubelen.

Meer weten? Kijk op de website van Van der Drift Meubelen.