Profielfoto van Van der Drift Meubelen
Van der Drift Meubelen
Industriepark 2, 5374CM Schaijk
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Echt houten ambacht, ontdek Van der Drift Meubelen.

Ben je op zoek naar meubels die niet alleen esthetisch verbluffend zijn, maar ook vakmanschap en authenticiteit uitstralen? Dan is een meubel van Van der Drift de perfecte keuze.

Al 85 jaar trendsettend en gevestigd in het Brabantse Schaijk, staat Van der Drift Meubelen bekend om zijn met de hand vervaardigde, echte eikenhouten meubelen die de essentie van Hollands ambacht belichamen.

Oog voor detail
Bij Van der Drift Meubelen draait alles om smaakvolle meubels met oog voor detail. Elk eiken meubel wordt liefdevol en met precisie gemaakt, waarbij vakmanschap centraal staat. Dit betekent dat je niet alleen voor een meubelstuk van hoge kwaliteit kiest, maar ook een uniek kunstwerk in huis krijgt dat met zorg en toewijding is vervaardigd.

Veelzijdigheid
Wat Van der Drift Meubelen onderscheidt, is de veelzijdigheid in de meubelcollecties. Of je nu houdt van verrassend strak, minimalistisch en verfijnd design, of juist de voorkeur geeft aan een stoer, compact en robuust uiterlijk, bij Van der Drift vind je gegarandeerd iets wat bij jouw stijl en voorkeuren past. Of het nu voor je huis, kantoor of restaurant is, de meubels van Van der Drift voegen een vleugje klasse en karakter toe aan elke omgeving.

Ambacht
De meubels Van der Drift zijn gemaakt om lang mee te gaan. Door het gebruik van echt hout en de ambachtelijke productiemethoden zorgen we ervoor dat onze meubels duurzaam en bestendig zijn.
Transformeer jouw ruimte transformeren met onze prachtige, met de hand vervaardigde meubels.

Ontdek vandaag nog de tijdloze schoonheid van echt houten ambacht bij Van der Drift Meubelen uit Schaijk.