Profielfoto van Van der Drift Meubelen
Van der Drift Meubelen
Industriepark 2, 5374CM Schaijk
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

De Montana collectie bestaat 20 jaar

Al 20 jaar is de Montana-collectie één van de meest geliefde en commercieel succesvolle collecties, van Van der Drift Meubelen.

De Montana-collectie heeft een breed aanbod aan kast- en tafelvarianten en een ongekend gebruiksgemak.

“Je kunt je woonruimte volledig met de meubelen uit dit programma inrichten. Je hebt veel opbergruimte en het Europees eiken heeft een bijzonder warme uitstraling”, legt Mark Hendriks uit, hij is directeur bij Van der Drift Meubelen.

“De Montana collectie, vervaardigd uit hoogwaardig Europees eikenhout, straalt een bijzondere warmte uit die je interieur een tijdloze elegantie geeft. Deze collectie is doordacht ontworpen met aandacht voor functionaliteit en duurzaamheid, waardoor je kunt genieten van onbezorgd gebruiksgemak.”

Een van de opvallende kenmerken van de Montana collectie is de overvloed aan afgesloten opbergruimte. Met ruime kasten en handige lades biedt dit woonprogramma de perfecte oplossing voor het organiseren van je spullen en het creëren van een opgeruimde woonomgeving. “Bovendien zijn de gebruikte scharnieren van topkwaliteit en zijn de handgrepen niet alleen functioneel, maar ook stijlvol vormgegeven.”

“Wat de Montana collectie echt uniek maakt, is de diversiteit aan beschikbare kast- en tafelvarianten”, vervolgt Mark. “Hierdoor kun je je woonruimte volledig inrichten met meubelen die naadloos op elkaar aansluiten. Of je nu op zoek bent naar een eettafel, dressoir, vitrinekast of salontafel, dit woonprogramma biedt een breed scala aan opties om aan al je behoeften te voldoen.”

Om ervoor te zorgen dat deze prachtige meubelstukken naadloos in jouw interieur passen, is de Montana collectie verkrijgbaar in alle door Van der Drift Meubelen geleverde CBM- en VDD-kleuren. Dit betekent dat je de perfecte afwerking kunt kiezen die aansluit bij jouw persoonlijke smaak en de bestaande stijl van je huis. Kortom, de Montana collectie biedt niet alleen schoonheid en warmte, maar ook functionaliteit en veelzijdigheid voor elke woonruimte.