Profielfoto van Van der Drift Meubelen
Van der Drift Meubelen
Industriepark 2, 5374CM Schaijk
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Montana collectie: warme elegantie en onbezorgd gebruiksgemak

Bij Van der Drift Meubelen hebben we een bijzondere collectie die perfect past bij liefhebbers van een warme uitstraling en hoogwaardig vakmanschap: de Montana collectie.

Gemaakt van Europees eiken, straalt deze collectie een tijdloze charme uit die jouw interieur naar een hoger niveau tilt. Met de Montana collectie combineert Van der Drift Meubelen moeiteloos esthetiek met functionaliteit, zodat je kunt genieten van onbezorgd gebruiksgemak.

Slimme ontwerpdetails
Wat de Montana collectie zo speciaal maakt, is het gebruik van hoogwaardige materialen en slimme ontwerpdetails. Dankzij de grote hoeveelheid afgesloten delen behoudt dit meubilair zijn kwaliteit en schoonheid door de jaren heen. Bovendien zijn de kasten uitgerust met hoogwaardige scharnieren en handige handgrepen, wat het gebruiksgemak verder vergroot. Je kunt erop vertrouwen dat elk stuk uit de Montana collectie zorgvuldig is vervaardigd om te voldoen aan de hoogste standaarden van kwaliteit en duurzaamheid.

Veelzijdig
Dankzij de veelzijdigheid van de Montana collectie kun je jouw volledige interieur inrichten met meubelen uit dit programma. Of je nu behoefte hebt aan kasten, tafels of beide, de Montana collectie biedt je een breed aanbod dat perfect aansluit bij uw wensen en behoeften. Van dressoirs tot vitrinekasten en van salontafels tot eettafels, elk meubelstuk ademt dezelfde warme elegantie uit.
De Montana collectie is verkrijgbaar in alle door ons geleverde C.B.M. en V.D.D. kleuren. Zo kun je jouw meubels afstemmen op jouw persoonlijke stijl en de bestaande inrichting van je interieur.

Esthetiek
Of je nu je woonkamer, eetkamer of andere ruimtes wilt verrijken, de Montana collectie is de perfecte oplossing. Ervaar de harmonie tussen esthetiek en functionaliteit en ontdek de mogelijkheden van de Montana collectie bij Van der Drift Meubelen.

Over Van der Drift Meubelen
Van der Drift Meubelen ontwerpt en maakt al meer dan 85 jaar gewilde wooncollecties van eikenhout voor de vakhandel. Bij Van der Drift Meubelen werken ruim 30 ervaren houtbewerkers en ontwerpers samen om met Europees eiken de mooiste meubelen te ontwikkelen. Dankzij hoogwaardig handwerk en een modern machinepark produceren we bij Van der Drift kwaliteitsmeubelen met zeer korte levertijden.

Meer inspiratie? Kijk op onze website of bezoek de showroom van onze dealers.