Ontdek de Cubics, de ideale organizers voor elke lade in huis!

Vaak worden grote projecten als eerste aangepakt bij het organiseren van je woning, maar juist in de kleine hoekjes blijft vaak rommel liggen.

Onze Cubics zijn perfect qua afmetingen om elke Blum-lade perfect op te vullen en zorgen voor de perfecte pasvorm. Of je nu op zoek bent naar de meest luxe opbergers voor juwelen in je dressing met onze Cubilux, superhandige melamine Cubics voor bijvoorbeeld in de badkamer, stijlvolle fineerhouten Cubics voor in je lades of interieur, of onze vilten Cubics voor rust in huis met kleurrijke details en siliconen banden, wij hebben de perfecte organizer voor elke lade. Kies jouw favoriete lade-indeling en geniet van een georganiseerde woning in een handomdraai!

Onze Cubilux is onze meest luxueuze Cubic en is ontworpen om naadloos in je dressing te passen. Deze juwelenopbergers worden gemaakt van exclusief nappa leder en bieden verschillende indelingsopties, zoals ringkussens en horlogehouders, om je sieraden netjes georganiseerd te houden.

De Cubimax is een perfect verdeelsysteem voor elke lade. Onze melamine Cubics zijn verkrijgbaar in wit, zwart en rood en zijn gemakkelijk af te wassen, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in ruimtes zoals de badkamer of op je bureau. De deksels zijn ontworpen om extra opbergruimte te bieden voor veelgebruikte spullen.

Onze Cubiwood is een luxe fineerhouten Cubic die op een stijlvolle manier orde creëert in je lades of interieur. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en twee soorten fineerhout, natuurlijk eikenhout en notenhout, om perfect in je interieur te passen.

De Cubisoft is ons opbergsysteem voor elk gezin. Onze vilten Cubics bieden rust in je woning door het elimineren van rammelend speelgoed, losse pennen en slingerende sleutels. De zachte vilten doosjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn voorzien van siliconen banden in alle kleuren van de regenboog voor een kleurrijk organisatiesysteem.