string(1) "p"

Space Tower

Veel opbergruimte, dat is waar Space Tower in uitblinkt. De doordachte voorraadkast fascineert door de gemakkelijke bereikbaarheid van de lade-inhoud.

Space Tower

Een gewone voorraadkast kennen we allemaal. Schapjes vol producten met in de achterste uithoek dat ene blikje tomatenpuree waar je net naar op zoek was. Bij een grote schoonmaak diep je producten op die de houdbaarheidsdatum al tijden zijn gepasseerd, omdat ze in vergetelheid wegkwijnden achteraan het schap. Je kunt in de traditionele voorraadkast veel kwijt, maar er moet een manier zijn om makkelijker bij die producten te kunnen en overzicht te houden van wat je in huis hebt. Daarom presenteert Blum nu de nieuwe generatie voorraadkasten.

Waarom Space Tower?

Een veel gekozen oplossing is de apothekerskast. Een zware deur die je in zijn geheel uittrekt met daarachter een rek waar je de voorraad kunt opbergen. Maar met dit systeem verlies je erg veel ruimte en kan je 30% minder opbergen dan met de oplossing van Blum.

Bovendien hebben de Legrabox lades van Blum slanke wanden, waardoor de volledige breedte en diepte van de kast gebruikt kan worden. De wanden hebben een glazen inzet aan de voor- en zijkant, waardoor de inhoud van de la goed in beeld blijft. De ladegeleiders wel kunnen tot 70 kilo dragen, dus ook zwaardere voorraad zoals flessen kunnen opgeborgen worden.

De lades van de Space Tower zijn in veel verschillende afmetingen leverbaar, voor elk huishouden op maat.

Voor meer info kan u terecht op onze Space Tower website !