Foto: press_2013//royal-health-foam-ballen.jpg

Royal Health Foam: matras met ballen

Comfortabel liggen op ballenmatras Royal Health Foam.

Comfortabel liggen op ballenmatras Royal Health Foam.

Het nieuwste ontwerp van Royal Health Foam (RHF) is letterlijk een matras met ballen: RHF25 Evolution. Comfortabel liggen en daardoor lekker slapen heeft te maken met de drukverdeling van de matras. De ballen van koudschuim bieden perfecte ondersteuning en vormen zich driedimensionaal naar het lichaam.

 

Evolutionair
Bedenker en ontwerper Chris Nederhorst: 'Al jaren ben ik bezig met het ontwikkelen van het allerbeste matras. Ik kan zeggen dat dit gelukt is met de RHF25 Evolution. De drukverdeling, de ventilatie en daardoor het slaapcomfort is optimaal. Ik heb ruim 25 jaar ervaring in de bedden- en matrassenbranche. Deze kennis heb ik gebruikt bij de totstandkoming van dit evolutionaire matras.'

Ontwikkeling
Na het 'piramide matras' waarin driehoeken zijn verwerkt en een matras met blokjesprofiel volgt nu een matras met bijna zestig ballen van koudschuim. Deze zijn afzonderlijk van elkaar verwerkt in een raster van eveneens koudschuim zonder gebruik te maken van lijm. Dit bevordert de luchtcirculatie. Aan de zijkant is letterlijk te voelen dat het matras ademt; er komt lucht in en er gaat lucht uit.

Het ballenmatras heeft al de interesse gewekt van buitenlandse ondernemers.

Vertrouwen
Het vertrouwen in het product resulteert in proefslapen. Klanten kunnen het matras 30 dagen thuis uit proberen. Deze proeftijd is geheel gratis en zonder aankoopverplichting. Uniek in Nederland!

Milieu
RHF hecht belang aan milieuvriendelijkheid en afwezigheid van schadelijke stoffen. Zo wordt elk matras geproduceerd en afgeleverd conform alle actuele keuringen en normeringen: CE, ISO, Öko-Tex 100 klasse 1. Daarbij is het schuim zowel fysisch als chemisch recyclebaar.

RHF Vlokken hoofdkussen
Om het slaapcomfort nog meer te vergroten produceert RHF ook kussens van traagschuim. De zogenaamde vlokkenkussens (verkrijgbaar in drie maten) zijn gevuld met vlokken van traagschuim. Hierdoor neemt het kussen geleidelijk de vorm van het hoofd aan, dit zorgt voor een natuurlijke houding.

Meer informatie: www.healthfoam.com

Publicatiedatum: 16 oktober 2012

Reacties