Comfort Premium Air

Het Royal Health Foam Comfort Premium Air koudschuim matras is een stevig, veerkrachtig, koel en goed ventilerend koudschuim matras dat veel comfort biedt.

Comfort Premium Air koudschuim matras

Het Comfort Premium Air koudschuim matras is 27 cm dik en bestaat uit drie lagen koudschuim met ventilatiekanalen. De middelste laag zorgt voor extra stabiliteit en stevigheid door de hoge densiteit  (HR60). De extra ventilatiekanalen zorgen voor een prettig koel en droog slaapklimaat en een betere ventilatie. Het matras is 27 centimeter dik en heeft een extra soepele schouder -en heupzone waardoor de druk op de schouders en heupen verminderd wordt.

De boven- en onderlagen zijn koudschuim HR-65, de best mogelijk kwaliteit koudschuim, die met waterbasislijm verlijmd zijn.

Garantie

Het RHF Comfort Premium Air koudschuim matras heeft een natuurlijke rijk gewatteerde Lyocell tijk die voor een aangenaam comfort zorgt. Deze 100% Lyocell tijk voelt zijdezacht, fris en luchtig aan. Lyocell is een sneldrogend en verkoelend natuurlijk materiaal dat van nature bacterie-bestrijdend is,  dus zonder toevoeging van chemische middelen.

Je krijgt op het Comfort Premium Air koudschuim matras 10 jaar volledige garantie, 45 dagen gratis proeftijd en het matras wordt gratis thuisbezorgd tot op de slaapkamer.