string(1) "p"

Evolution ballenmatras traagschuim

Het Evolution ballenmatras is geheel door Royal Health Foam ontwikkeld om naast een uitermate goede ondersteuning ook optimale ventilatie te waarborgen.

Evolution ballenmatras - Royal Health Foam

Optimale ventilatie kan namelijk nog wel eens een probleem zijn bij traagschuim matrassen maar behoort met het ballenmatras dus volledig tot het verleden. Het Evolution ballenmatras is een matras dat een uniek drukverdelend en superventilerend is doordat in dit matras koudschuim (HR65) ballen zijn verwerkt. De ballen geven geweldige veerkracht en bieden een goede ondersteuning.

Uitstekende ventilatie Evolution ballenmatras

Naast de goede ondersteuning en de verbeterde progressieve tegendruk, biedt het matras zoals gezegd een uitstekende ventilatie. Door de open ruimtes vanwege het gebruik van ballen (in plaats van een compact blok schuim) is er meer lucht, dus meer ventilatie mogelijk. Tussen de ballen en er aan de onder- en bovenzijde van het matras zijn ventilatiekanalen aangebracht. Met elke beweging ontstaat daardoor luchtverplaatsing waardoor het matras goed vocht laat verdampen en prettig koel aanvoelt. Dit matras biedt een zeer comfortabel ligcomfort met ondersteuning en perfecte ventilatie voor de meest veeleisende slapers.

Eigenschappen Evolution ballenmatras

- 58 afzonderlijk geplaatste HR65 koudschuim ballen
- Geplaatst in een rasterwerk van Koudschuim HR55
- 9 cm traagschuim met profilering op de bovenzijde
- Horizontale ventilatie kanalen en openingen aan de zijkant
- Tijk van StelliniLyocell, antibacterieel, hypoallergeen met uitstekende ventilatie en 3D stof aan de zijkant  die gemakkelijk af te ritsen is voor het wassen (wasbaar op 60 °C)
- 10 jaar volledige garantie

Video Evolution ballenmatras

Meer informatie

Bekijk het matras hier verder.