HEMA matras krijgt extra maten

Onlangs introduceerde HEMA hét matras voor iedereen.

28 Februari 2018

Een matras gemaakt van innovatieve materialen, die zich aanpast aan je lengte, gewicht en slaaphouding. Of je nu een rug-, zij- of buikslaper bent; het HEMA matras ligt altijd lekker! Wegens groot succes introduceert HEMA het matras nu in een aantal extra maten.

Extra maten

Het eenpersoonsmatrassen assortiment wordt vanaf vandaag uitgebreid met de 210 cm en 220 cm lengtematen. Hiermee biedt HEMA in totaal negen verschillende matrasmaten aan. Zo zit er voor iedereen* een geschikt matras tussen.

Waarom hét HEMA matras?

Het HEMA matras is 20 cm hoog en bestaat uit vijf verschillende lagen. Deze constructie biedt de juiste ondersteuning en zorgt ervoor dat je geen last hebt van pijnlijke drukpunten. Bovendien ademt het matras en blijft deze koel en droog. Het is dan ook niet nodig om een topmatras te gebruiken.

Het HEMA matras is van de kwaliteit die je van HEMA gewend bent. Daarom krijg je maar liefs 10 jaar garantie op het matras. Daarnaast mag je 100 nachten vrijblijvend proefslapen. Blijkt het matras toch niet geschikt voor jou, dan wordt het gratis opgehaald en krijg je gewoon je geld terug.

De matrassen zijn uitsluitend online verkrijgbaar via hema.nl en worden gratis thuisbezorgd. Voor iedereen die het matras eerst in de winkel wilt zien, is er de mogelijkheid om in geselecteerde filialen het matras te testen.

* Voor kinderen jonger dan 7 jaar adviseert HEMA een kindermatras.

 

Reacties