eve Sleep introduceert een perfect pocketvering matras

Twee jaar na de introductie van ‘s werelds meest comfortabele traagschuim matras, introduceert eve de perfecte pocketvering matras.

11 Juli 2017

Waar is het van gemaakt?

De nieuwe pocketvering matras heeft een unieke combinatie van luxueuze lagen die exclusief geproduceerd zijn voor eve en met de hand zijn gemaakt in het Verenigd Koninkrijk. De luxueuze matras heeft katoenen en zijden fiberlagen die voor de perfecte veerkracht en temperatuurregulering zorgen. De matras heeft een ultieme basis van lange pocketveren (20cm, voor de matras-fans) voor optimaal comfort en ondersteuning.

De matras is afgewerkt met een gewatteerde dubbel-stretch cover, die slijtvast en superzacht is. Daarbij heeft het gebruiksvriendelijke handgrepen en luchtventielen om de ventilatie te reguleren. Het geheel is verpakt in de herkenbare doorgestikte gele eve-cover van 100% katoen.

De eve service

De pocketvering matras komt met een 100-nachten-proefslapen periode, een niet-goed-geld-terug-service en heeft, net als de originele traagschuim matras, standaard 10 jaar garantie. De matras wordt zorgvuldig verpakt en door twee bezorgers thuis afgeleverd. Voor € 20,- extra neemt eve Sleep de oude matras mee terug om te laten recyclen.

Kosten pocketvering matras:

90cm x 200cm: €450,-
140cm x 200cm: €600,-
160cm x 200cm: €750,-
180cm x 200cm: €850,-

Kosten traagschuim matras:

90cm x 200cm: €550,-
140cm x 200cm: €750,-
160cm x 200cm: €900,-
180cm x 200cm: €1020,-

Meer informatie? www.sleepeve.nl

Anderen bekeken ook

Sleep & Dream matrassen

Natuurlatex vormt de grondstof voor schuimrubber. Tegenwoordig wordt veel gewerkt met synthetische latex. Het vervaardigen van de Sleep & Dream schuimrubber matrassen gebeurt echter traditioneel: van natuurrubber, het melksap van de rubberboom. Het onderscheidend vermogen van natuurlijke latex ten opzichte van ieder ander materiaal komt tot uiting in de elasticiteit en veerkracht. Het materiaal keert na zware belasting terug in de oorspronkelijke vorm. De Sleep & Dream schuimrubber matrassen zijn volledig van dit kwaliteitsmateriaal gemaakt. De levensduur en het comfort van een matras worden mede bepaald door de kwaliteit van de afdeklaag. Daarom wordt hier door de Slaapvoorlichters veel aandacht aan besteed. Een afdeklaag is samengesteld uit verschillende lagen van diverse materialen. Als deze erg dun of niet sterk genoeg zijn, dan treedt al snel slijtage op. Bovendien geeft een afdeklaag van mindere kwaliteit te weinig isolatie, waardoor een matras te koud ligt.

Morpheus Slaapvoorlichters BV