Foto: 2017/emma-matras.jpg

Emma Matras best beoordeeld door Consumentenbond

Consumenten kiezen steeds vaker voor internet als het gaat om de aanschaf van nieuwe producten of diensten.

Matrassenwebwinkel Emma Matras speelt hier handig op in én met succes.

In maart en mei van dit jaar werd Emma Matras door de Consumentenbond als beste getest. De webwinkel werd in de Consumentengids van juli met een 7,7 beoordeeld door de Consumentenbond en kwam daarmee als ‘Beste uit de Test’. De lange levensduur van het matras (9,3), de hoge veerkracht (9,6), het aanpassingsvermogen aan wisselende slaapposities (8,2) en de gunstige probeer- en retourvoorwaarden maakten het jonge bedrijf, dat in 2015 in werd opgericht en inmiddels actief is in 10 landen, tot grote winnaar van de test.

Overtuigende nieuwkomer

Emma Matras is sinds een jaar verkrijgbaar in Nederland en is inmiddels één van de meest verkochte matrassen in Nederland. Daarnaast is Emma Matras binnen een jaar al twee keer als beste matras uit de matrassentest van de Consumentenbond gekomen. kreeg naast de hoogste score Mariska Meints, Co-Founder van Emma Matras Nederland is ontzettend trots: "Wij Nederlanders zijn veeleisend als het om de kwaliteit van nachtrust gaat, goed slapen krijgt een steeds hogere prioriteit. We hebben goed naar de eisen van de consument gekeken en zijn erg trots dat de kwaliteit van Emma zo heeft overtuigd. Wij hebben veel knowhow in de productontwikkeling gestopt. De goede score van het testresultaat in Nederland maar ook in andere Europese landen bevestigt dat wij dat daar de goede keuzes hebben gemaakt.”

Prijs-kwaliteitverhouding

Winnaar Emma Matras liet 77 merken achter zich. Een verrassende uitkomst ten opzichte van voorgaande jaren waarbij veelal gevestigde en duurdere merken er met de prijs vandoor gingen. "Ons doel was een goed matras te ontwikkelen, dat lekker slaapt welke slaaphouding of lichaamstype je ook hebt. Uiteraard van goede kwaliteit voor de beste prijs" zo beschrijft Meints het doel van Emma.

Emma Matras

Emma Matras biedt een hoogwaardig, druk verlagend matras dat zowel voor de zij-, buik-, rug- en de dwarsligger geschikt is. Een Emma Matras bestaat uit drie verschillende lagen en een matrashoes van een uniek, vochtregulerend materiaal met hieronder een toplaag van het geavanceerde Airgocell®. Hieronder is een traagschuimlaag aangebracht voor ultiem comfort. De koudschuimlaag zorgt voor ondersteuning. Om het matras zit een stijlvolle matrashoes met antislipvakken zodat het matras goed op zijn plek blijft liggen in elk bed.

Alleen online verkrijgbaar

De prijs van een Emma matras ligt rond €450 en deze kan alleen online worden besteld. Er is slechts één hardheid en men hoeft alleen de juiste maat te kiezen. Het matras wordt binnen 2-4 dagen thuisbezorgd en klanten kunnen deze 100 dagen thuis testen. Emma Matras is overtuigd van haar kwaliteit en geeft daarom 10 jaar garantie op het matras. Is de klant niet tevreden, dan wordt het matras gratis weer opgehaald. “Met 100 nachten proefslapen het beste bieden wat qua service mogelijk is. Want uiteindelijk zijn tevreden klanten het allerbelangrijkst. Dat is onze missie!", aldus Meints.

Europese markt

Emma had vorig jaar een omzet van vijftien miljoen euro en wordt online in tien Europese landen verkocht. In Nederland zijn deze verkrijgbaar via www.emma-matras.nl. Ook bijbehorende accessoires, zoals kussens, een compleet boxspringbed en sinds kort ook babymatrassen zijn verkrijgbaar bij Emma

Reacties