Foto: 2022/Hier-vind-je-de-beste-matrassen-van-Eindhoven.jpg

Hier vind je de beste matrassen van Eindhoven

Matrassen kopen en uitzoeken is altijd lastig er is namelijk zo ontzettend veel keus, dat de beslissing lastig wordt.

Wil je in Eindhoven matrassen kopen dan is Matras Atelier een goede keus. Het is ook nog eens een bekende beddenzaak in Eindhoven met een hele mooi showroom, dus het is het zeker waard om er een keer langs te gaan.  

Matras atelier

Matras atelier is een echt familie bedrijf met al ruim 25 jaar ervaring. Vanaf 1993 is de familie al werkzaam in de matrassen wereld. Bij matras atelier krijg je niet zomaar een matras uit het magazijn mee, ze passen het matras aan op jouw behoeftes, wensen en eventuele lichaamelijke klachten. Er wordt ook gewerkt met duurzame materialen uit Nederland en Duitsland en Matras Atelier is gevestigd op de rand van Eindhoven, dus dat scheelt heel veel Co2 uitstoot en transport.  

Werkwijze

De bedoeling is dat je eerst naar de showroom komt om wat matrassen uit te proberen en te kijken welke het beste bij jouw past. De adviseur gaat een persoonlijk gesprek met je aan en dan kijken wat jouw voorkeuren zijn en daarop pakt hij/zij een paar matrassen en legt die klaar, zodat ze getest kunnen worden. Als je een matras heb uitgekozen dan wordt je matras gemaakt. Als je matras klaar is dan wordt hij kosteloos naar je slaapkamer gebracht of hij staat al binnen een week klaar in de showroom. Matras Atelier zet zich ook in voor duurzaamheid en daarvoor planten ze bij elk gekocht matras een boom. 

Reacties