string(1) "p"

Een Candia matras wordt ambachtelijk gemaakt

De exclusieve matrassen van Candia zien er eigentijds uit en passen bij de slaapkamers van nu. De manier waarop de matras gemaakt wordt, is eeuwenoud.

Ambacht

De matrassen worden in verschillende lagen van natuurlijke materialen opgebouwd. De lagen worden aan elkaar genaaid. Hierbij wordt geen druppel lijm gebruikt.

100% natuurlijk

De matrassen van Candia zijn gemaakt van 100% natuurlijke biologische materialen oa. katoen, kamelen wol, bamboe. Deze materialen zorgen voor een hoge vochtregulatie. Bij gebruik zult u merken dat uw lichaamsvocht/warmte veel sneller uit bed verdwijnt waardoor, het in de zomer en winter behaaglijk is in bed.

Zijdezacht

Onze grondstoffen zijn milieuvriendelijk, ecologisch en hebben een duurzame kwaliteit. Candia bedden dragen daardoor bij aan onze gezondheid. Candia gebruikt als enige bedrijf ter wereld olijfolie, olijfolie heeft antibacteriële eigenschapen die de huid beschermen. De zuurgraad van olijfolie komt overeen met de zuurgraad van onze huid. Daardoor is dit eeuwenoude product ideaal voor uw huid. De olie doet uw huid zacht en fluweelachtig aanvoelen en beschermt tevens tegen vrije radicalen die ouderdomsverschijnselen bevorderen.

Wilt u zelf ervaren hoe onze matrassen liggen en aanvoelen? Bezoek dan een van onze verkooppunten bij u in de buurt. U vindt ze hier!