Partner

Beddelicious

’s Nachts komt de wereld tot rust. Even stilte en ontspanning. Heerlijk slapen om alle ervaringen van de dag te verwerken. Heerlijk slapen om fris en uitgerust weer aan een nieuwe dag te beginnen. Tijdens de nacht wordt de batterij opgeladen. Tenminste, als u een bed heeft dat op het lijf is geschreven.

Maarten Stoffels is al tientallen jaren met veel passie actief in de beddenmarkt. Hij verbaasde zich er echter over dat de beddenbranche voor 95% uit massaproductie bestaat. Dit terwijl geen mens en geen lichaam hetzelfde is.

Een fiets kan volledig naar wens worden uitgevoerd. Verschillende framehoogtes, stuur en zadel zijn instelbaar, met of zonder fietstassen, wel of niet elektrisch; de opties zijn enorm. En dat voor een product wat veel minder intensief wordt gebruikt dan een bed.

Daarom richtte hij in 2011 het merk Beddelicious op. Samen met diverse productontwikkelaars, producenten en beddenspecialisten onderzocht hij mogelijkheden voor op maat gemaakte slaapoplossingen. Slaapoplossingen die zorgen voor een slaaphouding op maat, comfort dat u zelf wenst en welke achteraf nog is aan te passen.
Een vernieuwend concept waarbij een bed volledig naar uw lichaam is in te stellen en waar een fraaie vormgeving vanzelfsprekend is.

Inmiddels bestaat Beddelicious uit een uitgebreide lijn van in Nederland geproduceerde producten voor de slaapkamer. Allen instelbaar, aanpasbaar en naar eigen wens en smaak samen te stellen.
Heerlijke – delicious – bedden tegen een aantrekkelijke prijs, dat is ons uitgangspunt.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht beddelicious.nl

Euphoria matrassen

Matrassen

De Euphoria matrassen hebben een aantal zaken gemeen. Zo zijn ze de M100, M200 en M300 voorzien van een afneembare en wasbare matrashoes, is de hoogte gelijk en kan er gebruik gemaakt worden van de omruilgarantie. Zo kunt u een matras naar behoefte uitzoeken en is de hoogte altijd gelijk. Het maakt dus niet uit welke matrassen naast elkaar komen te liggen.

Instelbare matrassen

De unieke Beddelicious Euphoria M400 en M500 matrassen zijn voorzien van een kern met verwisselbare zones. Zo kunt u alle zones aanpassen in vijf stevigheden.
Heeft u brede schouders, dan wordt de schouderzone extra soepel ingesteld. Brede heupen? De heupzone kan ook hier op maat worden aangepast.
Elk deel kan worden aangepast, zodat er een comfortabele ondersteuning en drukverdeling ontstaat voor uw specifieke kenmerken en wensen.  

 

Neem een kijkje op de website van Beddelicious en ontdek de webshop, de unieke services, garanties en uitgebreide, betaalbare collectie.

Wilt u weten welke lengte u nodig heeft voor uw matras en welke stevigheid het beste past bij uw slaaphouding, lengte en gewicht? Vul dan nu de matraswijzer in.

U vindt de dealers in: Bodegraven, Bussum, Den Haag, Dirkshorn, Dordrecht, Druten, Enkhuizen, Geldrop, Heerenveen, Kootwijkerbroek, Maassluis, Malden, Nijkerk, Nijverdal, Noordwijk, Schiedam, Sommelsdijk, Stadskanaal, Steenwijk, Wateringen, Zuidwolde.

Meer lezen over
'Euphoria matrassen'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.