BreezZz Slaapventilatie

Goede ventilatie is de basis voor een comfortabel klimaat tijdens het slapen.

BreezZz Slaapventilatie

Wanneer transpiratie vocht onvoldoende wordt afgevoerd zal de lichaamstemperatuur hoog aanvoelen. In bepaalde situaties kan dit een uitkomst zijn. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het dragen van een wetsuit tijdens het surfen . Doordat het lichaam is opgesloten kan transpiratievocht niet worden afgevoerd en zal het lichaam zoveel mogelijk op temperatuur blijven.

Maar tijdens onze slaap daalt de temperatuur van ons lichaam juist. Bij een slecht ventilerend matras zal dit, net als bij een wetsuit, niet het geval zijn. Vervolgens ontstaat een onaangenaam broeierig slaapsysteem waarbij schimmels zich makkelijk kunnen ontwikkelen. Het gevolg is een onrustige nachtrust dat een negatieve reactie geeft op het goed functioneren overdag.  

BreezZz geeft een constant ventilerende laag op elke matras of kussen . Zo kan transpiratievocht uitstekend verdampen. Elk type matras of kussen zal minder broeierig aanvoelen. Het slaapsysteem zal zich aanpassen aan de temperatuur die het lichaam gedurende de nacht afgeeft. Dit bevordert het doorslapen gedurende elke slaapfase en elke morgen een uitgeslapen gevoel.

-         Geeft een constante temperatuur tijdens het gehele jaar gedurende de hele nacht.

-         Geschikt voor elk type matras of hoofdkussen.

-         Bevorderd de levensduur van de matras of hoofdkussen.

-         Ook uitermate geschikt voor baby’s die veel op de buik draaien.

-          Anti allergisch.

-          Wasbaar op 60O C.                                                                                                         

Dealers

Dit produkt is verkrijgbaar bij geselecteerde dealers. Kijk op www.mahoton.nl voor een dealer bij u in de buurt.