Profielfoto van Mahoton Slaapsystemen

Mahoton Slaapsystemen

Koperstraat 8, 8211 AK Lelystad

Over ons

Mahoton is producent van innovatieve slaapproducten welke uw nachtrust verbeteren. Ergonomische lattenbodems, matrassen, hoofdkussens en bedtextiel.

Nederlands vakmanschap!

Mahoton Slaapsystemen B.V.
Hollands vakmanschap ‘gewoon’ uit de Flevopolder…
Mahoton Slaapsystemen is een nuchter Nederlands bedrijf dat zich sinds 1984 bezig houdt met de verbetering van uw nachtrust. Innovatieve producten ontwikkelen zonder enige compromissen, dat is het motto!

In de drukte en hectiek van de huidige maatschappij wordt slapen steeds belangrijker. Ga maar na, bij een nachtrust van 8 uur belasten wij ons lichaam 2 derde van de dag en geven we ons lichaam, onze gewrichten en spieren maar 1 derde van de dag om te herstellen. En dan gaan we er al vanuit dat we die 8 uur slaap halen…

Door de eigen visie en de samenwerking met diverse fysio- en ergotherapeuten is de ontwikkelafdeling van Mahoton Slaapsystemen in staat producten te (blijven) ontwikkelen welke uw nachtrust verbeteren.

Mahoton Slaapsystemen B.V. is producent van natuurlatexmatrassen, natuurlatex vormvaste hoofdkussens, ergonomische persoonlijk instelbare lattenbodems en innovatief bedtextiel.
De producten zijn verkrijgbaar bij de betere slaapspeciaalzaken in Nederland, Belgie en Duitsland.

Het beste uit de natuur...

Duurzaam produceren...


100% Natuurrubber is 100% afhankelijk van de natuur. Hier zijn we dus zuinig op. Bij de productie van deze matraskernen is slechts een fractie van de energie nodig die voor andere matraskernen wordt gebruikt. Ook het spoelwater wordt na het wassen van de kernen gereinigd en hergebruikt . Hierbij gaan we verder dan de standaard gestelde normen. Alle natuurrubber kernen zijn biologisch afbreekbaar en Tüv, ISO en Öko gecertificeerd.


U vindt deze kwaliteit ondermeer in de collectie Mahoton matrassen als type Alexandra, Victoria, Cleopatra, matrastopper Quala en in de Butterfly gezondheidskussens.

Aangesloten bij

Dealers

laatst toegevoegd
Van Ellen slaapspecialist's profielfoto

Van Ellen slaapspecialist

Geertsema slaapcomfort's profielfoto

Geertsema slaapcomfort

Beddenspecialist Amsterdam's profielfoto

Beddenspecialist Amsterdam

Heha slaapcomfort's profielfoto

Heha slaapcomfort

Ontdek de 5 dealers