Foto: 270427

Silvana volgt je lichaam

Silvana gelooft dat ieder mens een goede nachtrust nodig heeft om gezond te kunnen leven.

Silvana gelooft dat ieder mens een goede nachtrust nodig heeft om gezond te kunnen leven.

Daarom doen wij er alles aan om onze slaapproducten nóg beter te maken. En dat is ook deze keer weer gelukt. Met een omvangrijke restyling is Silvana erin geslaagd om een hoofdkussencollectie te ontwikkelen waarin voor iedereen hét perfect passend hoofdkussen te vinden is. Een hoofdkussen dat het lichaam nog beter volgt. Kortom, met een persoonlijke keuze kan iedereen nu nog lekkerder slapen en dus de dag vol energie beginnen. De nieuwe Silvana hoofdkussencollectie is vanaf juli verkrijgbaar bij de beddenspeciaalzaken.

 

Silvana volgt je lichaam
Met behulp van de allernieuwste ontwikkelingen, technieken en materialen zijn 22 hoofdkussens letterlijk en figuurlijk in een nieuw jasje gestoken. Het hoofdkussen volgt het lichaam nu nog beter dankzij de schoudercontour. Tevens is de tijk behandeld met Aegis® Premium, dat zorgt voor extra hygiëne, een effectieve bestrijding van huisstofmijt en een optimale vochtregulatie. Bij de ontwikkeling van de nieuwe collectie is vanzelfsprekend ook rekening gehouden met het milieu. Waar mogelijk zijn de kussens gevuld met gecertificeerde eCO2 vulmaterialen. Deze materialen zorgen voor een aanzienlijke besparing in energieverbruik en CO2-uitstoot.

Kleur volgt functie
Een andere belangrijke verandering in de Silvana hoofdkussencollectie is het gebruik van 'functies'. Of liever gezegd: het aanpassen van de bieskleur aan de belangrijkste functie die het hoofdkussen biedt. Zo is in één oogopslag te zien of het hoofdkussen puur natuur (groen), climate control (blauw), anti-allergisch (aqua), ondersteunend (paars), dooradembaar (rood) of drukverlagend (oranje) is.

Meer informatie: www.silvana.nl

Publicatiedatum: 5 augustus 2011

Reacties