Foto: Bilancia_hoofdkussen

Dit hoofdkussen is in hoogte verstelbaar

Het Bilancia hoofdkussen van De Witte Lietaer kan je helemaal aanpassen naar je persoonlijke slaapwensen.

22 Mei 2024

Je kunt de hoogte precies afstemmen op jouw maat door te variëren met 1, 2 of 3 lagen Talalay Latex in het kussen. Je hoofd rust op een toplaag van het allerbeste eendendons dat zorgt voor weldadig slaapcomfort. Samen zorgen de lagen voor een perfecte balans in ondersteuning en zachtheid. Informatie: www.home.dwl.be.

Of je nu een rug-, zij- of buikslaper bent, dit Bilancia kussen is altijd een goede match. In de basis van het kussen zitten drie lagen Talalay Latex die, dankzij de rits, elk apart uit het kussen kunnen worden gehaald. Door een of twee lagen weg te laten of op een andere manier met elkaar te combineren kan je de hoogte van het kussen volledig afstemmen naar je persoonlijke slaaphouding.

Positieve eigenschappen

Talalay Latex is een 100% natuurproduct met een open celstructuur. Het is een van de beste materialen voor kwaliteitskussens, met zeer positieve eigenschappen als veerkracht, ventilatie en comfort. Ook op de lange termijn behoudt het deze eigenschappen wat maakt dat het zeer duurzaam is. Het Bilancia kussen is ademend en temperatuurregulerend voor een optimale slaaphygiëne.

Het dons in de bovenste laag van het kussen is geselecteerd uit het beste klasse 1 eendendons en zorgt voor een zalige zachtheid. Dit dons is afkomstig van niet levende pluk en is gecertificeerd volgens de Responsible Down Standard (RDS) en Oeko-Tex.

Praktische voordelen

Naast het ultieme slaapcomfort biedt het Bilancia hoofdkussen ook praktische voordelen. De kussenhoes is vervaardigd uit 100% hoogwaardig katoen en daardoor makkelijk wasbaar. Bovendien is het kussen Nomite, anti-stofmijt. De materialen zijn zorgvuldig geselecteerd om duurzaamheid en comfort te combineren, terwijl ze voldoen aan strenge milieunormen.

Of je nu op zoek bent naar luxueus slaapcomfort dat je nachtrust verbetert, of simpelweg een kwaliteitskussen dat lang meegaat, het Bilancia hoofdkussen van De Witte Lietaer is de ultieme keuze. Ervaar zelf het verschil en geniet van een ongeëvenaarde nachtrust, elke nacht opnieuw.

Informatie

Het Bilancia kussen van De Witte Lietaer is verkrijgbaar in interieurwinkels en webshops. Winkeladviesprijs € 299,95. Ga voor meer informatie naar www.home.dwl.be.

Reacties