Foto: silvana-hoofdkussen-1

Gratis hotel-overnachting bij aanschaf van twee hoofdkussens Silvana Support

In samenwerking met Fletcher Hotels ontvang je bij aanschaf van twee Silvana Support hoofdkussens een overnachting in één van de ruim 65 Fletcher hotels.

Silvana Support® is al ruim 30 jaar het beste nek ondersteunende hoofdkussen. Ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten, gemaakt van de allerbeste materialen en tot in detail uitgedacht om jouw lichaam optimaal te ondersteunen. Silvana Support® kussens zijn in zes verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, van extra zacht tot extra stevig. Ook is elk Silvana Support® hoofdkussen verkrijgbaar in een extra smal model. Ideaal voor als je iets langer bent en meer ruimte wilt overhouden in bed. Dus ben je nu klein, groot, lang een rug- of juist een zijslaper? Er is voor iedereen een Silvana Support®

Heb je nog geen neksteunkussen?

Of bevalt het huidige neksteunkussen niet zo goed?
Een neksteun wordt soms ervaren als een ongemakkelijk gedeelte van het zo comfortabele hoofdkussen, alsof je in de goede slaaphouding gedwongen wordt. En dat vindt niet iedereen prettig.

Met de schoudercontour in de neksteun van Silvana Support is dat voorbij. De jukvormige contour volgt het hoofd en de nek soepel, maar ondersteunt nog steeds zodanig dat de wervelkolom recht ligt, of je nu op je rug of op je zij slaapt. De drie verschillend gevulde bovenvakken zorgen voor een perfecte positie van het hoofd en een ontspannen wervelkolom in iedere lighouding. De gezichtjes laten zien hoe je Silvana Support op de juiste manier gebruikt. De wigvorm is niet alleen mooi om te zien, maar is ook functioneel: de vulling blijft op zijn plaats. En de neksteun zorgt voor de ondersteuning op de logische plek: de nekspieren kunnen ontspannen. En omdat deze nieuwe neksteun bij zijligging de kin vrijlaat, adem je ook vrijer zodat je nog rustiger slaapt. Een aanrader voor wie last heeft van nek- of hoofdpijn of voor wie gewoon heel lekker wil slapen.

Kies je kussen met de Silvana kussenkiezer

Ben je nog niet helemaal zeker welk Silvana hoofdkussen het beste bij jou past? Doe dan de kussentest op Silvana.nl. Zo weet je precies welk hoofdkussen het beste bij je past.

Maak je definitieve keuze samen met de slaapspecialist.

Weet je al wat je wilt? Of wens je graag extra hulp? Bij de slaapspecialist staat er natuurlijk deskundig personeel voor je klaar. Zij beantwoorden graag al jouw vragen.

Verkoopinformatie

Silvana Support hoofdkussens zijn verkrijgbaar in de afmetingen 60x70 cm. en 50x70 cm. (voor lange mensen; voor extra ruimte in bed). De adviesverkoopprijs is €99.
De Silvana Support hoofdkussens zijn verkrijgbaar bij de slaapspecialist. Uw dichtstbijzijnde dealer kunt u vinden op uw eigen postcode of woonplaats op: www.silvana.nl/nl/verkooppunten.

Actievoorwaarden:

- Bij aanschaf van twee Silvana Support hoofdkussens ontvangt u een hotelovernachting in één van de ruim 65 Fletcher hotels geheel gratis. (M.u.v. Fletcher hotel Amsterdam). Ook bij aanschaf van een tweepersoons Silvana dekbed of twee éénpersoons Silvana dekbedden ontvangt u twee vouchers cadeau.Boekingen zijn exclusief ontbijt en diner.
- Per boeking wordt er éénmalig €5,00 in rekening gebracht voor administratiekosten. De toeristenbelasting dient in het hotel te worden voldaan.
- De activatiecodes zijn geldig voor overnachtingen gedurende de periode van 1 oktober 2015 t/m 31 mei 2016 (inclusief feestdagen). Boekingen dienen te geschieden vóór 29 februari 2016. Hierna verliezen de activatiecodes hun waarde. Er zijn 2 activatiecodes per kamer nodig (ook indien er één persoon op de kamer verblijft). 

Reacties