StoreMax schuifdeurkast

19 Januari 2014

StoreMax schuifdeuren en interieurs vernieuwt zelfbouw assortiment.


StoreMax, leverancier van schuifdeurkasten, heeft recentelijk zijn zelfbouw assortiment vernieuwd. Met het zelfbouw assortiment, bekend onder de naam StoreMax Basic, stelt u zelf uw persoonlijke schuifdeurkast samen.

De laatste aanwinst in dit zelfbouw concept is het R-60 systeem. Met dit systeem kunnen omlijste schuifdeuren worden gemaakt van 100 cm breed en 260 cm hoog. Schuifdeuren gemaakt met het R-60 systeem hebben een stevige aluminium omlijsting en hoogwaardige wielen. Het StoreMax zelfbouw assortiment bevat verschillende schuifdeur systemen voor diverse toepassingen, van lage schuifdeuren voor op zolder tot grote schuifdeuren voor het maken van een garderobekast. Daarnaast heeft StoreMax ook het assortiment 8mm deurvullingen gemoderniseerd, geschikt voor het R-60 systeem. Er kan nu worden gekozen uit 9 verschillende uni- en houtdecoren. Zodat er altijd een decor is dat past bij uw interieur.

Maak uw schuifdeurkast compleet met een StoreMax Basic kastinterieur. Aan de hand van losse legplanken, zijpanelen, garderobestangen en ladeblokken deelt u zelf uw interieur in naar gelang uw behoefte. Daarnaast biedt StoreMax een assortiment kastaccessoires waaronder kastverlichting, schoenenrekken en riemhouders.

Om u te helpen bij het bouwen van uw persoonlijke schuifdeurkast heeft StoreMax verschillende stap-voor-stap instructiefilms en overzichtelijke montagehandleidingen.

StoreMax Basic is verkrijgbaar bij vestigingen van Fixet, Formido, Hornbach, Hubo, Karwei, Multimate en Praxis.

Meer informatie: www.storemax.nl

Publicatiedatum: 19 januari 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

AANBEVOLEN

Sieradenkast, passpiegel

Sieradenkast, badkamerkast, passpiegel, spiegel, a...

Inloopkasten

Jaloersmakend zijn ze, de royale en luxueuze inloo...

Slaapkamer ideeën nodig? Vind hier de beste ideeën op het gebied van slaapkamers

Je bent bezig met het in- of herinrichten van je s...

Verschuifbare Kasten

Verschuifbare kasten: dé oplossing als het gaat ...

Kledingkast in de slaapkamer

De kledingkast is een opvallend onderdeel van je s...
Advertentie