Partner

Misura Maatwerk BV

Misura staat voor maatwerk. Maatwerk in keukens, kasten en badmeubels. Alles afgestemd op uw smaak, uw wensen en uw ruimtes. Misura ontwerpt, realiseert en installeert hoogwaardige interieurobjecten op maat en tegen een scherpe prijs. Het interieur wordt vervaardigd in eigen interieur fabriek. Ervaren vakspecialisten zorgen hier voor de perfecte afwerking en creëren, tot op de millimeter nauwkeurig, interieurstukken in de meest uiteenlopende sferen en stijlen.We nodigen u uit om onze maatwerk meubels- en interieur een keer te komen bekijken in onze toonzaal te Goirle. Onze interieurspecialisten voorzien u graag van advies en stellen u op de hoogte van alle ins- & outs op interieur gebied. Volg ons op facebook!

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht hollandeur.nl

Schuifdeurkast luxe

De HDS6 is de meest luxe uitvoering van de onderlopende schuifdeursystemen. Om dit te onderstrepen zijn de deuren standaard uitgevoerd met softclosing.

Creatief en innovatief zijn sleutelwoorden voor het HDS6 systeem.

Dit type wordt standaard geleverd met ons innovatieve softclosing systeem. En met de optie voor vlakverdelingen is het mogelijk een opstelling samen te stellen die past is ieder interieur.
Uitgevoerd met het beste beslag dat verkrijgbaar is biedt dit type een ongekend soepele loop. Het beslag is tevens met gemak opgewassen tegen zware glasdeuren.
De sierlijk vormgegeven greeplijst staat goed in iedere ruimte. Wij geven het HDS6 systeem volle vijf sterren voor slapen, wonen en werken.
Onze website is uitgebreid met een handige configurator. Zo kunt u heel eenvoudig uw eigen maatwerk kast samenstellen.

Naast de HDS6 schuifdeurkast fabriceert HollanDeur tevens:
- HDD2 draaideurkasten
- HDS1 schuifdeurkasten
- HDS2 schuifdeurkasten
- Inloopkasten
- HDS6K schuifdeurkasten
- HDZ7 ensuite-deuren
- HDZ8 zweefdeurkasten

Voor de een dealer bij u in de buurt en de complete HollanDeur collectie bezoekt u onze website www.hollandeur.nl
Volg ons op facebook!

Meer lezen over
'Schuifdeurkast luxe'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.